Ο Απόλλων Πόντου ανοίγει κερκίδα για τον ΠΑΟΚ

Σε δέκα ημέρες θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, σύμφωνα με την οποία ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου, στην Καλαμαριά.
0
Κωστής Μπότσαρης
16/10/2017 • 21:01
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ
  • shares
Σε δέκα ημέρες θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, σύμφωνα με την οποία ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου, στην Καλαμαριά. Για τον αγώνα αυτόν, οι διοικούντες του ιστορικού, ποντιακού σωματείου εξέδωσαν ανακοίνωση μέσα από την οποία γνωστοποιούν τη δυνατότητα που έχουν και οι φίλοι του «Δικεφάλου» να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Αναλυτικά: «Με αφορμή το μεγάλο ενδιαφέρον, που καθημερινά προκύπτει και εκδηλώνεται για τον ορισθέντα αγώνα (στις 25 Οκτωβρίου 2017 – ώρα 19:30) του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Καλαμαριάς, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους φιλάθλους για τα εξής:

1. Πρόθεση της Διοίκησης του Απόλλωνα Πόντου είναι να φιλοξενηθούν όλοι οι φίλαθλοι, που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν τον εν λόγω αγώνα, με ασφάλεια, άνεση και σε πολιτισμένο περιβάλλον.

2. Η κυκλοφορία των εισιτηρίων και η διάθεσή τους θα γίνει σύντομα και εγκαίρως, ώστε να αποφευχθεί κάθε περιττή ταλαιπωρία.

3. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθούν στην θύρα 6 του γηπέδου της Καλαμαριάς

4. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΠΑΕ Απόλλωνα Πόντου θα φιλοξενηθούν στην θύρα 1 του γηπέδου και

5. Οι υπόλοιποι φίλαθλοι, όλοι μαζί όπως τα παλιά καλά χρόνια, θα μοιραστούμε από κοινού τις θέσεις στις υπόλοιπες θύρες και όλοι είναι καλοδεχούμενοι να συν-χωρέσουμε στις θύρες 2,3,4 και 5 σαν καλοί γείτονες και φίλοι, στην ίδια πόλη.

Είναι ειλικρινής επιθυμία της ΠΑΕ Απόλλωνας Πόντου να αναδείξουμε την Ποντιακή φιλοξενία και να αναβιώσουμε το υγιές πνεύμα της ειρηνικής παρακολούθησης του αγώνα, χωρίς ακρότητες, αχρείαστη βία και προ παντός με την παραδοσιακή και αξιοπρεπή συμβίωση όλων, χωρίς εξαιρέσεις.

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ».
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
20/09/2018 • 10:03

Με τακτική προσέγγιση και θράσος μπορούν απόψε ο ΠΑΟΚ κι ο Ολυμπιακός

Πολλά τα ενδιαφέροντα ματς σε αυτή την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να "πονέσει" την Τσέλσι. Mε προσοχή στην άμυνα μπορεί κι ο Ολυμπιακός να τα καταφέρει. Ματς για γκολ σε Ρώμη, Μασσαλία και Γλασκόβη

19/09/2018 • 10:52