Λουτσιάνο: «Είμαστε έτοιμοι»

Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΛ Καλλονής με την πρωτοπόρο Βέροια, ο προπονητής Λουτσιάνο ντε Σόουζα μίλησε στο σάιτ της νησιώτικης ΠΑΕ και δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη, ενώ στάθηκε στην επιστροφή των Ταραχούλσκι και Μήτση.

Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΛ Καλλονής με την πρωτοπόρο Βέροια, ο προπονητής Λουτσιάνο ντε Σόουζα μίλησε στο σάιτ της νησιώτικης ΠΑΕ και δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη, ενώ στάθηκε στην επιστροφή των Ταραχούλσκι και Μήτση.
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ στους φιλάθλους μας και σε όλον τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία και να είναι αισιόδοξοι. Τα παιδιά πήραν τις απαραίτητες ανάσες στις γιορτές με τις οικογένειές τους αλλά δεν χαλάρωσαν.
Το ματς με τον Πανιώνιο έχει περάσει στο παρελθόν. Κρατάμε την εμφάνισή μας και την παρουσία του κόσμου που ήταν απίστευτη και κοιτάμε πλέον το πρωτάθλημα και τους στόχους μας.
Τώρα, για το ματς με τη Βέροια αυτό που βλέπω στις προπονήσεις είναι πως η ομάδα είναι έτοιμη κι όπως στους προηγούμενους αγώνες έτσι και σε αυτόν θέλουμε τη νίκη και θα παίξουμε με πάθος», τόνισε ο Βραζιλιάνος προπονητής.
Και πρόσθεσε: Ο Προβατίδης που ήδη έχει μπει ξανά σε ρυθμό αγώνων και η επιστροφή των Ταραχούλσκι και Μήτση δίνουν μια δυναμική και είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσουν.
Η Βέροια είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος γιατί είναι μια ομάδα με χαρακτήρα, έχει σημαντικές επιτυχίες και θέλει πάντα τα θετικά αποτελέσματα κάτι που στη Μυτιλήνη δε θα την αφήσουμε να πάρει.
Σίγουρα, το γεγονός πως το προσεχές διάστημα θα έχουμε δύο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα δε μας ανησυχεί καθώς το ίδιο συμβαίνει για όλες τις ομάδες. Οι παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση».
Από την πλευρά του, ο Μαμαρί Τραορέ σημείωσε: «Ο αγώνας με την Βέροια είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμάς, καθώς θέλουμε την πρώτη μας νίκη στην έδρα μας, έτσι ώστε να κερδίσουμε σημαντικό έδαφος ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Η Βέροια είναι σίγουρα μια πολύ δυνατή ομάδα, διαθέτοντας καλούς ποδοσφαιριστές, και αυτό φαίνεται καθώς βρίσκεται για την ώρα στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Πλατανιά. Εμείς αύριο θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε καθώς διαθέτουμε και εμείς μια πολύ καλή ομάδα. Ο κόσμος πιστεύω ότι θα σταθεί και πάλι στο πλευρό μας για άλλη μια φορά».
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μαρτσέλο, που σχολίασε: «Είμαστε ακόμα σχετικά στην αρχή του Πρωταθλήματος, καθώς έχουμε παίξει μόλις τους 8 από τους συνολικά 34 αγώνες. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι έχουμε μόλις μια ήττα, πράγμα που δείχνει ότι έχουμε μια σταθερή ομάδα. Αύριο είναι ο 9ος μας αγώνας με την Βέροια, και θα προσπαθήσουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα να πάρουμε το καλύτερο δυνατό.
Το καλοκαίρι είχαμε παίξει με τη συγκεκριμένη ομάδα φιλικό παιχνίδι και είχαμε ηττηθεί με σκορ 1-0 στην έδρα της. Τότε η Βέροια ήταν σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας από εμάς, ενώ η δική μας ομάδα προερχόταν από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Τα φιλικά όμως δεν μπορείς να τα βλέπεις σαν οδηγό και είναι λάθος να τα υπολογίζεις. Αύριο έχουμε έναν αγώνα Πρωταθλήματος, και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα πάμε να τον κερδίσουμε για να ανεβούμε περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα».
Από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει του αγώνα με τη Βέροια. Με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε ο Λούκας Σκάλια, μετά τον τραυματισμό του στον έξω σύνδεσμο στο γόνατο στον αγώνα με τον Πανιώνιο.
Απών από την προπόνηση ήταν οι τραυματίες, Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος και Γιώργος Σεμπέκος οι οποίοι ακολουθούν θεραπευτική αγωγή για την αποκατάσταση των τραυματισμών  τους.
Μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης πριν τον αγώνα με την Βέροια, ανακοινώθηκε και η αποστολή η οποία αποτελείται από τους Σουλογάνη, Μάππα, Καρακώστα, Τραορέ, Λεοζίνιο, Μπρούνο, Μαρσέλο, Ντος Σάντος, Προβατίδη, Χατζόπουλο, Κριπιντίρη, Βλαστέλλη, Θυμιόπουλο, Ταραχούλσκι, Μήτση, Τριανταφύλλου, Μανούσο, Μανουσάκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.