O αγώνας Νταρουσάφακα – Παναθηναϊκός είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Δείτε την αναμέτρηση των «πράσινων», καθώς κι άλλα 6 παιχνίδια για την 12η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague Basketball.

Δείτε την αναμέτρηση των «πράσινων», καθώς κι άλλα 6 παιχνίδια για την 12η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague Basketball. 

Οι φίλοι του μπάσκετ το τριήμερο Τετάρτη 23 Μαρτίου – Παρασκευή 25 Μαρτίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, τον αγώνα Νταρουσάφακα – Παναθηναϊκός (https://www.youtube.com/watch?v=Tez6Z_7XH_g) και άλλα 6 παιχνίδια για την 12η αγωνιστική του Top-16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Euroleague Basketball (https://www.youtube.com/watch?v=5V_nHewAKGA).

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 21:30 με τον ισπανικό «εμφύλιο» Λαμποράλ Κούτσα – Μπαρτσελόνα που θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου.  

Η συνέχεια θα δοθεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου με τρεις αναμετρήσεις με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην εκτός έδρας «μάχη» του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Νταρουσάφακα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Χρήστος Καούρης. Στα άλλα παιχνίδια, στις 19:00 η Λοκομοτίβ Κούμπαν θα υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα, με τον αγώνα να προβάλλεται από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Στις 21:45 η Μπάμπεργκ θα αναμετρηθεί με τον ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε μία αναμέτρηση που θα καλυφθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. 

H 12η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Παρασκευή 25 Μαρτίου με τρεις αγώνες. Στις 19:45 θα αναμετρηθούν Ζαλγκίρις Κάουνας – Χίμκι με μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Στις 20:00 το Novasports 3 θα δείξει τον αγώνα Τσεντεβίτα – Φενερμπαχτσέ σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Τέλος, στις 21:45 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα προβάλλουν το παιχνίδι  Αναντόλου Εφές – Ουνικάχα Μάλαγα σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Νταρουσάφακα – Παναθηναϊκός και την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 23:45, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με  εκλεκτούς καλεσμένους. 

Για περισσότερα σχετικά με την Euroleague Basketball:
Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τη διοργάνωση της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/Euroleague
Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τη διοργάνωση της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/WebTV-Euroleague
Δείτε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague Basketball στο http://www.novasports.gr/euroleague-top16-12
Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων Euroleague Basketball.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.