«Αγωνιστικά κινδυνεύεις στην ήττα, οικονομικά κινδυνεύεις να μην υπάρχεις»

Με ρεαλισμό για την ομάδα και τις ανάγκες της τοποθετήθηκε σήμερα, φιλοξενούμενος στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι του συλλόγου, PAOKweb TV, ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Με ρεαλισμό για την ομάδα και τις ανάγκες της τοποθετήθηκε σήμερα, φιλοξενούμενος στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι του συλλόγου, PAOKweb TV, ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

«Ο ΠΑΟΚ σαν μεγάλο σωματείο, ειδικά στο μπάσκετ που στη δεκαετία του ’90 έχει ζήσει απίστευτες στιγμές, πρέπει να προσαρμοστεί στην καινούργια πραγματικότητα. Πρέπει να λειτουργούμε σαν εταιρεία, που έχει χρέη, τα οποία πρέπει να πληρωθούν. Η ομάδα έχει διοίκηση πρωτοδικείου, όχι ιδιοκτήτη, η οποία αυτό που έχει να κάνει είναι διαχείριση εσόδων. Το αγωνιστικό τμήμα περιμένουν όλοι να είναι αντάξιο του παρελθόντος. Ολοι, όμως, πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό δε γίνεται αυτήν τη στιγμή. Αυτήν την αλήθεια σχεδόν όλοι δεν την έχουν καταλάβει. Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα από το να πληρώνουμε τα παλιά χρέη για να μπορούμε να υπάρχουμε», είπε με νόημα ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ.

Πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, αναφέροντας: «Θέλω να καταλάβουν όλοι γιατί γίνεται η προσπάθεια. Αγωνιστικά κινδυνεύεις στην ήττα, οικονομικά κινδυνεύεις να μην υπάρχεις.»

Στάθηκε στην «Τιμή, αλλά και πρόκληση να είσαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ», όπως και στην «Αψογη συνεργασία με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Οι αποφάσεις είναι δικές του για το αγωνιστικό κομμάτι. Τον καταλαβαίνω απόλυτα όταν θέλει πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εχεις φιλοδοξίες, θέλει να κερδίζει.»

Για κόσμο του «Δικεφάλου» επισήμανε πως: «Στηρίζει την ομάδα, όχι πρόσωπα και πρέπει να του δώσεις όραμα. Δεν έχω κανένα προσωπικό παράπονο από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος, από εκεί και πέρα, πρέπει να δείξει ήθος και πολιτισμό, να γεμίζει το γήπεδο και να μη δημιουργεί επεισόδιο. Το ταμείο της ομάδας δεν πρέπει να επιβαρύνεται με πρόστιμα. Ο ΠΑΟΚτσής μπορεί να το κάνει αυτό. Δεν υπάρχει παίκτης που να θέλει να παίζει σε άδειο γήπεδο. Μέχρι τώρα σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μπήκαμε μέσα. Δεν αντέχετε αυτό το πράγμα.»

Ερωτηθείς για την αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ από τη διαιτησία απάντησε: «Θέλουμε ίση μεταχείριση. Δε θέλουμε να μας βοηθά κανένας. Ότι μας αξίζει να το παίρνουμε στο γήπεδο. Στο Περιστέρι αδικηθήκαμε. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν ανθρώπινα λάθη. Με τους καινούργιους κανονισμούς μια τεχνική ποινή μπορεί να κρίνει το ματς. Τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο, αυτό θέλουμε.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.