Μαραντάς: «Ευχαριστημένος αμυντικά»

12/09/2014 • 22:20
Μαραντάς: «Ευχαριστημένος αμυντικά»
  • shares

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Φωκικού στην άμυνα κόντρα στην ΑΕΚ δήλωσε ο Γιώργος Μαραντάς, ενώ τόνισε πως η ΑΕΚ είναι «ένα επίπεδο πάνω από τις ομάδες της κατηγορίας».

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, γνωρίζοντας πως θέμα πρόκρισης δεν υπάρχει.  Λειτουργήσαμε καλά αμυντικά αλλά είναι δύσκολο να λειτουργήσεις καλά και επιθετικά απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ.  Η ΑΕΚ είναι ένα επίπεδο πιο πάνω απ' όλες τις ομάδες της κατηγορίας, παρ' όλα αυτά αμυντικά έμεινα ευχαριστημένος. Ωστόσο ένα ματς απέναντι στην ΑΕΚ δεν είναι κριτήριο για την ετοιμότητά μας, γιατί όπως σας είπα η ΑΕΚ είναι ένα επίπεδο πάνω. 

Έχω και κάποιο παράπονο από την διαιτησία, μου είπαν ότι μπορεί να υπάρχει χέρι στο γκολ του Φαγιε.  Ήθελα το ματς να λήξει 0-0.  Πάντως όπως και να έχει η υπεροχή ανήκε απόλυτα στην ΑΕΚ, εγώ πάντως έμεινα ικανοποιημένος».

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε