Ψάχνεται με τους πολυθεσίτες

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να βρει την καλύτερη "χημεία" στην ομάδα και να αυξήσει τις επιλογές του στην ενδεκάδα. Διαβάστε ποιους δοκιμάζει σε διαφορετικές θέσεις.

Από το Novasports.gr διαβάσατε χθες (3/7) για την επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη να δοκιμάσει τον Γιώργο Γιαννούτσο σε έναν νέο ρόλο, αυτού του αμυντικού μέσου ώστε να έχει μια επιπλέον επιλογή στο χώρο του κέντρου. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που (προς το παρόν τουλάχιστον) δεν υπάρχει στην εξίσωση ο Παναγιώτης Κονέ ή κάποιος άλλος μέσος. 

Ο νεαρός άσος όμως δεν ήταν ο μοναδικός που δοκιμάστηκε σε διαφορετική θέση απ’ αυτή που αγωνίζεται κανονικά. Ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να κάνει αρκετές ακόμα αλλαγές προκειμένου να τσεκάρει τους …πολυθεσίτες που έχει στο ρόστερ του.

Ο Τάσος Μπακασέτας αρχικά πήρε θέση δεξιά στο άκρο της επίθεσης και στη συνέχεια μετατέθηκε στον άξονα πίσω από τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Ο Πέτρος Μάνταλος από την πλευρά του, ενώ αρχικά βρέθηκε (με την αντίπαλη ομάδα) στο αριστερό άκρο της τριάδας, στη συνέχεια έπαιξε ως δεύτερος επιθετικός στο πλάι του Μάρκο Λιβάια, ενώ και ο Χρήστος Αλμπάνης δοκιμάστηκε (με επιτυχία) και στα δύο άκρα της επιθετικής τριάδας, πίσω από τον φορ. Ο Ουζουνίδης κάνει διάφορες σκέψεις, θέλοντας στο τέλος της προετοιμασίας να έχει βγάλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.