Αισιόδοξος ο Νταλγκλίς

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς, πιστεύει πως η ισοπαλία κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, είναι αποτέλεσμα της σκληρής και καλής δουλειάς που πραγματοποιείται στους «κόκκινους».

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς, πιστεύει πως η ισοπαλία κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, είναι αποτέλεσμα της σκληρής και καλής δουλειάς που πραγματοποιείται στους «κόκκινους». Η Λίβερπουλ κατάφερε μετά από μια αρκετά καλή εμφάνιση, να αποσπάσει την ισοπαλία απέναντι στους «Πολίτες» που αγωνίστηκαν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μάριο Μπαλοτέλι. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς, έπαιξε και ο Τζόε Χαρτ που έσωσε πολλές φορές την εστία της Σίτι από τις ευκαιρίες των «κόκκινων» στο Άνφιλντ.

«Έχουμε αγωνιστεί κόντρα και στις δυο ομάδες του Μάντσεστερ και είμαστε λίγο απογοητευμένοι καθώς έχουμε πάρει μόνο από ένα βαθμό. Ίσως πάντως αυτό είναι ένα σημάδι βελτίωσης που έχουμε πραγματοποιήσει. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε και την ποιότητα της απόδοσης που με λίγη παραπάνω τύχη θα είχαμε κερδίσει τους τρεις βαθμούς», σχολίασε ο 60χρονος τεχνικός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους παίκτες του: «Αυτοί είχαν σπουδαία στάση, δέσμευση και αποφασιστικότητα. Τα έδωσαν όλα για την ομάδα και δεν μπορούμε να τους ζητήσουμε κάτι παραπάνω από αυτό. Όταν αγωνίζεται κόντρα σε μία ομάδα όπως η Μάντσεστερ Σίτι, εσύ δεν προσδοκάς κάτι λιγότερο από αυτό που  μπορείς. Δε νομίζω πως κάποιος από τους παίκτες είναι ή θα έπρεπε να είναι απογοητευμένος με την απόδοσή του. Αν καταφέρουμε να συνεχίσουμε έτσι, τότε θα κερδίσουμε περισσότερους βαθμούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.