Αναμονή για Γκαρσία και Βιεϊρίνια

Το πρωί της Δευτέρας θα ξεκαθαρίσει το αν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια για το ματς με την Τότεναμ. Θα ταξιδέψει στο Λονδίνο ο Πάμπλο Γκαρσία.

Το πρωί της Δευτέρας θα ξεκαθαρίσει το αν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια για το ματς με την Τότεναμ. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Europa League είναι αμφίβολη. Το ιατρικό επιτελείο του «Δικέφαλου» του Βορρά διαπίστωσε σφίξιμο στον τετρακέφαλο και το πρωί της Δευτέρας ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Από εκεί και πέρα, ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να ταξιδέψει στην Αγγλία για την αναμέτρηση με τους Λονδρέζους. Ο Ουρουγουανός μέσος ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας την Κυριακή, με τον Λάζλο Μπόλονι να αποφασίζει την τελευταία στιγμή για το αν θα τον χρησιμοποιήσει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Τέλος, ο Μπας Νάιχαους από την Ολλανδία θα είναι διαιτητής της αναμέτρησης του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Ο 34χρονος διαιτητής είναι χασάπης στο επάγγελμα και έχει διευθύνει εφέτος την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ντόρτμουντ (3-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ πέρυσι το ματς της ΑΕΚ με τη Χάιντουκ (3-1) στο ΟΑΚΑ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.