Τα πλάνα του Μαρτίνς για την Λουκέρνη

O Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να εμπιστευθεί την ενδεκάδα του φιλικού με την Λεγκανές για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τη Λουκέρνη στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Εμμέσως πλην σαφώς, ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη, πως εμπιστεύεται την ενδεκάδα του φιλικού με την Λεγκανές για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τη Λουκέρνη στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 21.00 στο Καραϊσκάκη και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports2HD. «Σίγουρα θα υπάρχουν πάρα πολλές ομοιότητες, γιατί αυτό θα αποδείξει και την πίστη που έχω στους παίκτες μου, είμαστε πανέτοιμοι», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός. 

Σε σύστημα 4-2-3-1 ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να έχει κάτω από την εστία τον Γιαννιώτη, τους Ελαμπντελαουί και Τσιμίκα στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, τους Μιράντα και Βούκοβιτς σε ρόλο στόπερ, τους Καμαρά και Μπουχαλάκη στις θέσεις των αμυντικών χαφ. Εξτρέμ θα είναι οι Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος, επιτελικός μέσος ο Φορτούνης, ενώ ο Γκερέρο θα κινείται στην κορυφή της επίθεσης. 

Στην 20μελη αποστολή βρίσκονται και οι Χουτεσιώτης, Μεριά, Χατζισαφί, Τοροσίδης, Σισέ, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Βρουσάι και Ανσαριφάρντ. Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Σκαφίδας, Κούτρης, Νικολάου, Μασούρας, Πάρντο, Μάνος και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Μπίμπαρς Νάτχο. Στη λίστα της UEFA δεν έχουν δηλωθεί οι Τζολάκης, Ευαγγέλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.