Κωνσταντίνου: «Να αλλάξουν οι κληρώσεις»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός θα επιμείνει στο αίτημά του για την αλλαγή της διαδικασίας των κληρώσεων.
15/01/2016 • 12:49
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου
  • shares
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός θα επιμείνει στο αίτημά του για την αλλαγή της διαδικασίας των κληρώσεων. Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην κλήρωση, που έφερε τον Ατρόμητο ως αντίπαλο των «πράσινων» στα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

Χαρακτηριστικά, ο Κωνσταντίνου τόνισε μετά το τέλος της κλήρωσης στα γραφεία της ΕΠΟ: «Η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό είναι ευχάριστη, αφού θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Όλοι θα παίξουμε με όλους, ο καλύτερος θα περάσει στην επόμενη φάση. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, όπως έγινε πριν από δύο χρόνια. Έπρεπε να γίνει δεκτό το αίτημά μας. Τοποθετηθήκαμε επί του θέματος και θέλαμε κάτι καινούργιο στη διαδικασία. Θέλαμε οι εκπρόσωποι των ομάδων να τραβήξουν το δικό τους μπαλάκι και να γίνει έτσι η κλήρωση. Ήταν μία κλήρωση ήρεμη, ήσυχη και τώρα περιμένουμε να γίνουν καλά παιχνίδια. Σκοπεύουμε να επαναφέρουμε το αίτημά μας στην επόμενη κλήρωση της διοργάνωσης».

Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
18/09/2019 • 09:34

Μεγάλα ματς σημεία "κλειδιά" σε Μαδρίτη, Παρίσι, Φάληρο και Ουκρανία

Ο Ολυμπιακός θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και η Τόττεναμ την δυναμική μιας ομάδας που έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Η Γιουβέντους και η Ρεάλ έχουν τις συνθήκες να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από Παρίσι και Μαδρίτη, αντίστοιχα