Στο Μπάρι μετακομίζει η Νάπολι

Η κόντρα του προέδρου της Νάπολι Αουρέντιο ντε Λαουρέντις με τον Δήμαρχο της πόλης αναγκάζει την Νάπολι να… μετακομίσει στο Μπάρι για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η κόντρα του προέδρου της Νάπολι Αουρέντιο ντε Λαουρέντις με τον Δήμαρχο της πόλης αναγκάζει την Νάπολι να… μετακομίσει στο Μπάρι για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το «Σαν Πάολο» φυσική έδρα των παρτενοπέι, δεν πληροί πλήρως τους κανόνες της ΟΥΕΦΑ, η οποία πάντως έδινε εξαίρεση για χρήση του σταδίου τα προηγούμενα χρόνια.

Κάποιες βελτιώσεις και παρεμβάσεις που έπρεπε να γίνουν από τον Δήμο δεν έγιναν λόγω των κακών σχέσεων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με τον Ντε Λαουρέντις κι έτσι ακόμη φέτος η ΟΥΕΦΑ δεν έχει δώσει την σχετική άδεια.

Έτσι ο πρόεδρος της Νάπολι αποφάσισε να δηλώσει έδρα το «Σαν Νίκολα» του Μπάρι το οποίο απέχει περίπου 230 χιλιόμετρα μακριά από τη Νάπολι.

«Είναι ντροπή. Για εμένα τελείωσε. Δεν θέλω άλλες κόντρες. Θα χτίσω το δικό μου γήπεδο. Είναι κρίμα να περιορίζεται το στάτους μια ολόκληρης πόλης από ένα παλιό γήπεδο. Έχω ήδη ζητήσει από την UEFA να μας δώσει άδεια για να παίξουμε τα ματς του Champions League στο Μπάρι», δήλωσε ο Ντε Λαουρέντις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.