Οι Πειρατές θα ξαναταξιδέψουν εκ νέου

Άγνωστο αν θα επιστρέψει ο Johnny Depp.αίνεται ότι η Disney κοιτάει να κάνει reboot το franchise...

Άγνωστο αν θα επιστρέψει ο Johnny Depp.

αίνεται ότι η Disney κοιτάει να κάνει reboot το franchise των “Pirates of the Caribbean”, με τους σεναριογράφους των “Zombieland” και “Deadpool”, Rhett Reese και Paul Wernick, να βρίσκονται σε πρώιμες συζητήσεις για το σενάριο.

Όπως γράφει το Deadline, δεν υπάρχουν πολλές άλλες πληροφορίες για το reboot εκτός του ότι ο Jerry Bruckheimer θα συνεχίζει ως παραγωγός. Είναι άγνωστο, αν ο Johnny Depp που υποδύθηκε τον Captain Jack Sparrow στη σειρά, θα εμπλακεί με το reboot.

H συγκεκριμένη φήμη για το reboot, πάει ενάντια στη φήμη που θέλει το “Pirates of the Caribbean 6”” να βρίσκεται σε παραγωγή – μπορεί βέβαια να μιλάμε για το ίδιο project. Λεγόταν ότι οι σεναριογράφοι του “Dead Men Tell No Tales” είχαν ξεκινήσει το σενάριο και ότι τη σκηνοθεσία θα αναλάμβανε ο Joachim Rønning.

Η επόμενη ταινία της Disney που θα δούμε στους κινηματογράφους είναι το “The Nutckracker and the Four Realms”, που βγαίνει σε μερικές εβδομάδες, ενώ πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει η live-action ταινία του Winnie, “Christopher Robin” για την οποία γράψαμε ότι “είναι μια παιδική ταινία για μεγάλους, που θέλει να υπενθυμίσει σε όλους τη σημασία του να απολαμβάνεις τη ζωή.”

Σε άλλα νέα, η Disney ανακοίνωσε ημερομηνία κυκλοφορίας για το “The Jungle Cruise” με τον Dwayne Johnson και την Emily Blunt και πρόσφατα δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για την live-action μεταφορά του “Aladdin”.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.