Μείον τρεις στην ΑΕΚ

Με στόχο τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της και τρίτη στο σύνολο, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Χολαργό, στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο (10/11, 18:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Με στόχο τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της και τρίτη στο σύνολο, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Χολαργό, στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο (10/11, 18:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. 

Ο τεχνικός της Ένωσης, Λούκα Μπάνκι, συνεχίζει να μετρά απουσίες, καθώς ο Ντούσαν Σάκοτα έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπευτική αγωγή ακολουθούν οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς. 

Παράλληλα, γράφοντας στο μπλογκ του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Μάλκολμ Γκρίφιν, τόνισε: «Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη στο Basketball Champions League με αντίπαλο την Φουενλαμπράδα. Αυτή η νίκη μας έφερε σε θέση ισχύος, όσο αφορά στην πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του BCL. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο σοβαροί και στη συνέχεια, καθώς ακολουθούν κι άλλα δύσκολα ματς.

Αφήνουμε πίσω, όμως, την Ευρώπη και εστιάζουμε στο ματς με τον Χολαργό. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε, ότι είναι μία δύσκολη αναμέτρηση. Ο αντίπαλος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία αυτές τις πρώτες αγωνιστικές και θα έρθει για να μας προκαλέσει όσα προβλήματα μπορεί.

Είχε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί σε σχέση με μας, ωστόσο, εμείς αυτές τις δύο ημέρες μετά τη Φουενλαμπράδα προπονηθήκαμε ακόμη πιο σκληρά και παρά τις απουσίες, που αντιμετωπίζουμε στο ρόστερ πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι.

Χρειάζεται σοβαρότητα, να μη χαλαρώσουμε σε κανένα λεπτό της αναμέτρησης και να σεβαστούμε τον αντίπαλο μας. Η νίκη είναι μονόδρομος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.