Ένωση Διαιτητών Euroleague: «Αποδείξτε τις κατηγορίες»

Στην αντεπίθεση πέρασε με ανακοίνωση της η Ένωση Διαιτητών της Ευρωλίγκας, ζητώντας την απόδειξη της ακρίβειας των κατηγοριών που διατυπώθηκαν από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, κ. Γιαννακόπουλο.

Στην αντεπίθεση πέρασε με ανακοίνωση της η Ένωση Διαιτητών της Ευρωλίγκας, ζητώντας την απόδειξη της ακρίβειας των κατηγοριών που διατυπώθηκαν από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, κ. Γιαννακόπουλο και διευκρινίζει πως «σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να προσφύγουμε σε νομικές ενέργειες προκειμένου να προστατεύσουμε την ακεραιότητα, την διαφάνεια και τον επαγγελματισμό των μελών μας». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Ένωση Διαιτητών της Euroleague (UEBO) εκφράζει την απόλυτη απόρριψή της έναντι των κατηγοριών που διατυπώθηκαν από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, κύριο Γιαννακόπουλο, για δύο από τα μέλη μας. Γι’ αυτό ζητάμε να αποδειχθεί η ακρίβεια αυτών των κατηγοριών και σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να προσφύγουμε σε νομικές ενέργειες προκειμένου να προστατεύσουμε την ακεραιότητα, την διαφάνεια και τον επαγγελματισμό των μελών μας.

Δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία ψευδή κατηγορία από κανέναν εκπρόσωπο καμίας ομάδας, γιατί, σύμφωνα με την γνώμη μας, έχουν γίνει με σκοπό την χειραγώγιση της δουλειάς των διαιτητών και συνεχίζοντας με αναπόδεικτες κατηγορίες να κάνουν τις αποφάσεις τους ακόμα πιο δύσκολες, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την διοργάνωση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.