Όλα τα Pokemon που κρύφτηκαν στο πρώτο trailer του “Detective Pikachu”

Gotta spot ‘em all.Μόλις εχθές κατέφθασε το πρώτο trailer για την επερχόμενη ταινία Pokemon, με...

Gotta spot ‘em all.

Μόλις εχθές κατέφθασε το πρώτο trailer για την επερχόμενη ταινία Pokemon, με πρωταγωνιστή φυσικά τον διάσημο Pikachu, σε ρόλο ντετέκτιβ μάλιστα, και όπως ήταν αναμενόμενο, οι απανταχού fans παρέλυσαν το διαδίκτυο. Το trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε και παρακάτω, έφερε μαζί του καμιά ντουζίνα Pokemon, όσο πιο ρεαλιστικά μπορούσε, κάποια εμφανή και κάποια όχι και τόσο. Jigglypuff, Braviary, Joltik, Pancham, ένας τρομαχτικός Mr. Mime και πάρα πολλά άλλα. Μπορείτε παρακάτω να δείτε όλα τα Pokemon που εντοπίσαμε και να πάρουμε έτσι όλοι μια γεύση από το πώς θα έμοιαζαν αυτά τα πλάσματα αν ήταν αληθινά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το trailer έκανε επίσης νύξεις για κάποια Pokemon που δεν έκαναν την εμφάνισή τους, όπως για τα Victini, Wooper και Petilil. Υπήρχαν επίσης πολλά πόστερ που έδειχναν regular και legendary Pokemon, όπως τα Rayquaza, Reshiram και Zekrom.

Εκτός όμως από το trailer, στη δημοσιότητα ήρθε και η επίσημη αφίσα της επερχόμενης ταινίας, “Detective Pikachu”, η οποία φυσικά είναι γεμάτη με τις δικές της αυτοαναφορές, όπως η “Unova Style Pizza” πινακίδα, το Hi-Hat Cafe από το παιχνίδι Detective Pikachu, Moomoo Milk και πολλά άλλα. Πολλές εξειδικευμένες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας, όπως το μοβ M2 γκράφιτι στον κάδο, ξεκάθαρη νύξη στον Mewtwo, πινακίδες νέον για το Loudred, νηπιαγωγείο για Pokemon, ονόματι Pokemon Daycare, μια εταιρεία που λέγεται J. Puff (Jigglypuff) Records, και πάρα… μα πάρα πολλά άλλα.

Detective Pikachu Poster

Η ταινία “Detective Pikachu” αναμένεται το καλοκαίρι του 2019.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.