Αγωνία για τους τέσσερις απόντες

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι εν αναμονή των επιστροφών των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα, καθώς ο Άρης έχει μπροστά δύσκολη αναμέτρηση, με το Περιστέρι (18/11)

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τέσσερις παίκτες συνολικά περιμένει ο Βαγγέλης Αγγέλου να τεθούν εκ νέου στη διάθεσή του. Μάλιστα, το ζήτημα είναι πόσο γρήγορα θα γίνει αυτό, καθώς ο αγώνας που ακολουθεί, με το Περιστέρι εντός έδρας (18/11), μόνο εύκολος δεν είναι και για τον Άρη δεν υπάρχουν περιθώρια βαθμολογικών απωλειών -ειδικά στο “σπίτι” του.
Σε πιο δύσκολη θέση βρίσκεται ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης (14/11) απέναντι στη Ντνίπρο, για το FIBA Europe Cup. Είναι έως και απίθανο να προλάβει την αναμέτρηση με το Περιστέρι, αν και κάνει την προσπάθειά του με τη θεραπεία που ακολουθεί.
Από εκεί και πέρα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ο Γκάρι Μπελ στους προσαγωγούς και ο Γιώργος Αγγέλου ταλαιπωρείται από ίωση. Και οι τρεις είναι πιθανό να δώσουν κανονικά το παρών στο ερχόμενο παιχνίδι της ομάδας τους, όμως, αυτό είναι κάτι που θα φανεί καλύτερα στη διάρκεια της σημερινής ημέρας (16/11).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.