Πασκουάλ: “Αντιμετωπίσαμε καλά το παιχνίδι” (video)

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έμεινε ο Τσάβι Πασκουάλ, που μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, έκανε ειδική αναφορά και στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έμεινε ο Τσάβι Πασκουάλ, που μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, έκανε ειδική αναφορά και στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Αναλυτικά:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας εξαιρετικά. Είχαμε τον έλεγχο σε όλες τις καταστάσεις. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα σε όλες τις φάσεις. Κάναμε μόνο τρία λάθη στην άμυνα: σε μία φάση με τον Κούριτς και σε άλλες δύο στο low post. 

Στην επίθεση πήγαμε βήμα – βήμα. Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν νευρικοί με έξι γρήγορα λάθη. Για τα υπόλοιπα 30′ είχαμε μόνο άλλα έξι. Επιτεθήκαμε γρήγορα, τρέξαμε και δημιουργήσαμε καταστάσεις με πλεονέκτημα για εμάς. Στο τέλος η Μπαρτσελόνα βρήκε κάποια καλάθια, χάσαμε εμείς δυο – τρεις φάσεις και η διαφορά ήταν μόνο 6 πόντοι». 

Για τον καλύτερο αριθμό στη στατιστική από το παιχνίδι: «Πιστεύω ότι ίσως παίξαμε καλή άμυνα, σε σχέση με τη δημιουργία της Μπαρτσελόνα. Τους κατεβάσαμε στις 12 ασίστ. Είχαν μόνο τρία εύστοχα τρίποντα. Κανένα από αυτά δεν ήταν αποτέλεσμα δημιουργίας, αλλά σε φάσεις 1vs1». 

Για τα ριμπάουντ: «Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα της Euroleague στα ριμπάουντ. Είχαμε θέσει ως στόχο να ελέγξουμε το ριμπάουντ στην άμυνα. Το είχαμε θέσει ως κύριο στόχο. Κάναμε εξαιρετική δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Ελέγξαμε συνολικά τα ριμπάουντ με 42-30». 

Για την «πράσινη» άμυνα: «Αυτό που κάναμε πολύ καλά ήταν να ελέγξουμε το επιθετικό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα. Αντιμετωπίσαμε καλά το παιχνίδι. Κόψαμε τις γραμμές δημιουργίας της Μπαρτσελόνα. Έδωσαν μόνο 12 ασίστ, δεν τους αφήσαμε να βρουν ελεύθερα σουτ».

Για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και τη φανέλα του που αποσύρεται: «Είναι μια μαγική στιγμή. Είναι ένας παίκτης που τα αξίζει όλα. Θα τον τιμήσουν αποσύροντας τη φανέλα του. Είναι ένας αξέχαστος παίκτης. Του εύχομαι τα καλύτερα στην νέα του περιπέτεια. Είναι μία μεγάλη απώλεια για το μπάσκετ. Πολλά πράγματα στην Euroleague οφείλονται σε μεγάλο βαθμό σε παίκτες όπως εκείνος. Αποτελεί νόμο της ζωής να τελειώσει την καριέρα του ένας παίκτης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.