Επιστροφή για δύο στην αποστολή, εκτός οι γνωστοί

Με τον Γκερέρο θα πάει στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο την Κυριακή. Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ισπανό άσο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του...

Με τον Γκερέρο θα πάει στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο την Κυριακή. Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ισπανό άσο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του (25/10 στο ματς με τη Ντουντελάντζ), ωστόσο δεν είναι ο μόνος που είδε ξανά το όνομα του να βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή του. Ο Βρουσάι βρίσκεται και αυτός στην αποστολή, καθώς οι επιλογές του Πορτογάλου για την επίθεση έχουν ελαχιστοποιηθεί μετά και τον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. 

Ο τελευταίος είναι στα… πιτς μαζί με τους Χασάν, Μεριά και Τσιμίκα, ενώ εκτός για λόγους τακτικής έμειναν και οι Τουρέ, Παρντο, Ανδρούτσος, Νικολάου και Μασουρας. 

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Ολυμπιακού:
Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Μάνος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.