Η Παπαχρήστου στις 2 Φεβρουαρίου στην Καρλσρούη

Στις 2 Φεβρουαρίου και το μίτινγκ της Καρλσρούης επέλεξε η Βούλα Παπαχρήστου να ξεκινήσει τους εκτός συνόρων αγώνες της για τη χειμερινή σεζόν.

Στις 2 Φεβρουαρίου και το μίτινγκ της Καρλσρούης επέλεξε η Βούλα Παπαχρήστου να ξεκινήσει τους εκτός συνόρων αγώνες της για τη χειμερινή σεζόν. 

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του τριπλούν θα είναι παρούσα σε ένα από τα καλύτερα μίτινγκ της σεζόν, το οποίο είναι ενταγμένο στο indoor tour της IAAF.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι αναμένεται, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, να ξεκινήσει τη χρονιά με μήκος σε ημερίδα στον Άγιο Κοσμά, κάτι όμως που θα αποφασίσει μαζί με τον προπονητή της, Γιώργος Πομάσκι, το επόμενο διάστημα.

Η 29χρονη άλτρια προετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού, το οποίο θα γίνει στην Γλασκόβη, με στόχο να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο και να κάνει έτσι δύο τα μετάλλια της στη διοργάνωση, αφού πριν δύο χρόνια στο Βελιγράδι είχε καταλάβει την τρίτη θέση.

Η Παπαχρήστου θέλει να φτάσει στην Γλασκώβη στην καλύτερη δυνατή κατάσταση έχοντας νωρίτερα κάνει λίγους και καλούς αγώνες.

Τα μίτινγκ της σειράς indoor tour της IAAF, που θα γίνει για 3η συνεχή χρονιά, περιλαμβάνουν τους αγώνες κλειστού στη Βοστώνη (ΗΠΑ) στις 26 Ιανουαρίου, στην Καρλσρούη (Γερμανία) στις 2 Φεβρουαρίου, ενώ τον ίδιο μήνα θα γίνουν οι διοργανώσεις σε Τόρουν (Πολωνία, 6/2), Μαδρίτη (Ισπανία, 8/2), Μπέρμιγχαμ (Βρετανία, 16/2) και ο τελικός στο Ντίσελντορφ (Γερμανία, 20/2).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.