Πεδουλάκης «Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια»

Τη δική του ανάλυση για την εξέλιξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έδωσε ο τεχνικός του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης

Τη δική του ανάλυση για την εξέλιξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έδωσε ο τεχνικός του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης. Όπως ανέφερε: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε το ματς. Στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν λογικό να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ που έχει μια πολύ μεγάλη ποιότητα και καλή ομάδα. Το τρίτο ήταν καταλυτικό και ο ΠΑΟΚ είχε 6/7 τρίποντα. Οι παίκτες μου είναι παιδιά που δεν έχουν παίξει τέτοια παιχνίδια, υπήρχε πίεση και πίεζε και ο κόσμος. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Πέρα από το χάσιμο των βαθμών, θα πάρουμε την εμπειρία για το πως πρέπει να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις».
Μιλώντας για την περιφερειακή άμυνα της ομάδας του ελέω των πολλών τριπόντων που δέχτηκε τόνισε: «Ο Γκος είναι πολύ καλός και με εμπειρίες. Κόνιαρης, Γκάρετ και Μαργαρίτης επίσης έκαναν καλή δουλειά. Πρέπει να ρισκάρεις κάποια πράγματα, εμείς πήγαμε σε σουτ υπό πίεση. Ο ΠΑΟΚ είχε εξαιρετικά καλή ευστοχία.
Στην άμυνα είχαμε θέματα αλλά θα τα λύσουμε».
Κι ολοκλήρωσε αναφερόμενος στη συνέχεια: «Την πρώτη χρονιά ο στόχος ήταν να σωθεί η ομάδα. Έχουμε μικρό μπάτζετ αλλά εχουμε επενδύσει χρήματα σε παραγωγή. Την δεύτερη να μπούμε στα πλέι οφ και την τρίτη στην Ευρώπη. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε το σεβασμό. Ότι επιστρέψαμε. Αυτό έχουμε ως στόχο και είναι δύσκολο να το κερδίσεις. Άλλο να κάνεις μία καλή νίκη, αυτό είναι εύκολο και άλλο να έχεις διάρκεια για έναν ολόκληρο γύρο, αυτό είναι το δύσκολο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.