Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στη Νέα Σμύρνη

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο και θέλει μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία θα τη διατηρήσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (19:30 Novasports2HD).

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο και θέλει μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία θα τη διατηρήσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (19:30 Novasports2HD). Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν το “τρίποντο”, προκειμένου να εκμεταλλευτούν και τυχόν “στραβοπάτημα” του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, προκειμένου να μειώσουν τη διαφορά τους από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται διατεθειμένος να διατηρήσει το 3-5-2 και σε αυτή την αναμέτρηση, καθώς βλέπει πως η συγκεκριμένη διάταξη λειτουργεί καλά για την ομάδα του. 

Όλα δείχνουν πως η Ένωση θα παραταχθεί με τον Μπάρκα στην εστία και τους Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Μπακάκη στην τριάδα της άμυνας. Οι Γκάλο και Χουλτ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Άλεφ και Κρστίτσιτς να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Ο Μάνταλος θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος, με τους Πόνσε και Μπακασέτα να αποτελούν το δίδυμο της επιθετικής γραμμής. 

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στους Λιβάγια και Γαλανόπουλο για το συγκεκριμένο ματς, καθώς επίσης και στους Σιμόες και Λαμπρόπουλο, οι οποίοι είναι εκτός ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.