Χαμός για το tweet του Γουόκερ (pic)

Ο Κάιλ Γουόκερ προσπάθησε να πικάρει τους παίκτες της Λόβερπουλ με ένα tweet, το μπαλάκι πλέον σε Κλοπ και Γκουαρδιόλα!

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντεστερ Σίτι Κάιλ Γουόκερ, αμέσως μετά την ισοπαλία της Λίβερπουλ με τη Λέστερ δημοσίευσε ένα tweet στο οποίο ανέφερε: “Πίστευαν πως θα βρεθούν επτά πόντους μπροστά…”, συνοδευόμενο από μια φωτογραφία του αμυντκού της Λέστερ Χάρι Μαγκουάιρ (σκόρερ στο ματς με τη Λίβερπουλ). Το tweet προκάλεσε σάλο και αρνητικά σχόλια με αποτέλεσμα ο 28χρονος αμυντικός να το κατεβάσει μετά από λίγη ώρα. 

Θέση για το tweet πήραν τόσο ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, όσο και εκείνος της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Καταλανος τεχνικός είπε: “Δεν ασχολούμαι με την κοινωνική δικτύωση των παικτών μου, γιατί απλά δεν μπορώ να την ελέγξω. Δεν νομίζω πως ένα tweet θα δώσει κίνητρο στους αντιπάλους μας. Εκείνοι κάνουν πολλά ανάλογα εις βάρος μας και δεν συμβαίνει τίποτα. Το κίνητρο μας είναι το παιχνίδι μας και πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας!”.  

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Λίβερπουλ σχολίασε: “Ποτέ δεν πανηγυρίζω όταν μια αντίπαλη ομάδα χάνει βαθμούς. Για εμένα είναι ανεπίτρεπτο. Πάντα υπάρχουν αυτοί οι οποίοι ελπίζουν πως θα χάσεις κι εκείνοι οι οποίοι ελπίζουν να κερδίσεις. Πρέπει να τους αγνοήσεις όλους και στο τέλος ίσως πανηγυρίσεις με εκείνους που ήλπιζαν να κερδίσεις”. 

Δείτε το σχετικό tweet. 

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.