Χαμός στον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής! (video)

H Eσπεράνς από τη Τυνησία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Αφρικής, με την Βιντάντ Καζαμπλάνκα να αποχωρεί από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο 60ό λεπτό διαμαρτυρόμενη για τη μη χρήση του VAR!

H Eσπεράνς από τη Τυνησία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Αφρικής, με την Βιντάντ Καζαμπλάνκα να αποχωρεί από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο 60ό λεπτό διαμαρτυρόμενη για τη μη χρήση του VAR!

Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχτεί ισόπαλες 1-1 στον πρώτο τελικό της Καζαμπλάνκα και η Εσπεράνς προηγήθηκε στο 41ο λεπτό της ρεβάνς στην έδρα της στην πόλη Ραντές, χάρη σε γκολ του Μπελαϊλί.

Στο 60ό λεπτό όμως επικράτησε χάος, όταν η Βιντάντ ισοφάρισε με κεφαλιά του Ελ Καρτί, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ. Τα τηλεοπτικά ριπλέι έδειξαν ότι ο σκόρερ ήταν σε κανονική θέση, αλλά μπορεί να έκανε επιθετικό φάουλ.
 
Παίκτες και προπονητικό τιμ των Μαροκινών ζήτησαν την χρήση του VAR, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί στο πρώτο παιχνίδι, αλλά λόγω προβλήματος δεν ήταν σε λειτουργία στο δεύτερο, κάτι όμως που δεν είχε γνωστοποιηθεί στη Βιντάντ, που αποχώρησε από το γήπεδο σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

Οι ιθύνοντες της Αφρικανικής Συνομοσπονδίας αλλά και της Εσπεράνς προσπάθησαν επί 90 λεπτά να πείσουν τη Βιντάντ να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι Μαροκινοί αρνήθηκαν και έτσι το ματς κατακυρώθηκε με 1-0 υπέρ της Εσπεράνς, που κατέκτησε το τρόπαιο για δεύτερη σερί χρονιά!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.