Ιτούδης: «Η καλύτερη ομάδα στην προπονητική μου καριέρα»

Περήφανος για τη φετινή ομάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης, μετά την κατάκτηση και της VTB League.

Περήφανος για τη φετινή ομάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης, μετά την κατάκτηση και της VTB League. Ο Έλληνας προπονητής αποθέωσε τους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά και τόνισε πως όλοι δούλεψαν στα όρια τους με κοινό στόχο.

«Πρώτα από όλα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη ομάδα. Δεύτερον, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή την ομάδα πολεμιστών και σπουδαίων παικτών! Είμαι περήφανος που είχα την ευκαιρία να είμαι προπονητής τους και να τους οδηγήσω σε νίκες. Αξίζουν το χειροκρότημα όλων των φίλων μας και της διοίκησης. Σπουδαία χρονιά! Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας. Η Χίμκι πάλεψε και τελικά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τη EuroLeague, αποστολή που είναι πολύ δύσκολη», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης και συμπλήρωσε:

«Αυτή ήταν η καλύτερη ομάδα στην προπονητική μου καριέρα. Όλοι δούλεψαν με κοινό στόχο και άπαντες έφτασαν στα όρια τους. Δεν επαναπαύτηκαν ποτέ. Και δεν μιλάμε για παίκτες με μικρό ρόλο αλλά για παίκτες σταρ όπως ο Ντε Κολό, ο Ροντρίγκεθ, ο Κλάιμπερν και ο Χίγκινς. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να δουλέψω σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.