Πάμε Στοίχημα με το 32o Africa Cup of Nations

To 32o Africa Cup of Nations, η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή των Αφρικανών, ξεκινά στην «Μαύρη Ήπειρο» κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των απανταχού φίλων του ποδοσφαίρου.

H σέντρα γίνεται στις 21 Ιουνίου και ο μεγάλος τελικός στις 19 Ιουλίου. Σχεδόν ένας μήνας γεμάτος ποδοσφαιρική δράση ως τον τελικό στο μεγαλόπρεπες διεθνές Στάδιο του Καϊρου.

Η διοργανώτρια Αίγυπτος θέλει να πάρει την ρεβάνς μπροστά στο κοινό της για το χαμένο τρόπαιο στον τελικό πριν από δύο χρόνια στα γήπεδα της Γκαμπόν, όταν και ηττήθηκε με 2-1 από το Καμερούν.

Είναι μια παραδοσιακή ποδοσφαιρική δύναμη της Αφρικής και η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις του θεσμού, 7 τον αριθμό με την τελευταία όμως το 2010. Με μπροστάρη τον Μοχάμεντ Σαλάχ, κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ με την Λίβερπουλ, θέλει να επιστρέψει στον θρόνο και αυτό προσφέρεται στο (4.75) από το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Δεύτερο φαβορί για κατάκτηση είναι η Σενεγάλη στο (6,5), τρίτο η Γκάνα που πληρώνει (7,00) ενώ ακολουθεί με το «χορταστικό» (8,5) η Νιγηρία.
Σίγουρα κάποιος δεν θα πρέπει να παραγνωρίσει πάντως και την κάτοχο του τροπαίου, την ομάδα του Καμερούν, η οποία μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της αλλά κανείς δεν μπορεί να την ξεγράψει. Με αυτό το δεδομένο μια ομάδα που έχει κατακτήσει 4 φορές το τρόπαιο και προσφέρεται φέτος στο (15,00), σαν επιλογή αουτσάϊντερ φαντάζει μια χαρά.

Στην πρεμιέρα η διοργανώτρια Αίγυπτος αντιμετωπίζει την Ζιμπάμπουε και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Το να μπουν στον αγώνα 2-3 γκολ προσφέρεται στο (1.95) από το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, ενώ αν θέλει κάποιος να ρισκάρει στο Χ ημίχρονο και 1 τελικό αυτό το βρίσκει στο πλουσιοπάροχο (3,25).

Να σημειώσει το πρώτο γκολ ο Σαλάχ πληρώνει (3,00), ενώ ν’ ανοίξει το σκορ η Αίγυπτος στο πρώτο ημίχρονο δίνει (1,52).

Στο Πάμε Στοίχημα στα Πρακτορεία του ΟΠΑΠ μπορείτε να βρείτε πληθώρα στοιχημάτων για τον αγώνα της πρεμιέρας που αφορούν, γκολ, κόρνερ, χάντικαπ, αποτέλεσμα και γκολ ημιχρόνων, ακριβές σκορ και πολλά ακόμη.

Οι 24 ομάδες είναι χωρισμένες σε έξι ομίλους των τεσσάρων και λίγο έως πολύ τα φαβορί δεν αναμένεται να μας απογοητεύσουν, κάτι που ίσως επιτρέπει ένα συνδυαστικό στοίχημα.

Φυσικά με μερική επιλογή ομίλων διότι πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις ελλοχεύει ο κίνδυνος των εκπλήξεων.

Έτσι η Αίγυπτος στον Α΄ όμιλο προσφέρεται στο (1,27), στον Β΄ όμιλο η Νιγηρία στο (1,47), στον Γ΄ όμιλο η Σενεγάλη στο (1,60), στον Δ΄ όμιλο η Ακτή Ελεφαντοστού στο (1,9), στον Ε΄ όμιλο η Τυνησία στο (1,85) και στον ΣΤ΄ όμιλο η Γκάνα στο (1,75).

Σε ότι αφορά τον παίκτη που αναμένεται να «ματώσει» τα δίχτυα θα πάμε και με την αξία και με το φαβορί.
Τονίσαμε ότι η Αίγυπτος που ως διοργανώτρια αναμένεται να προχωρήσει αρκετά έχει ως πρώτο βιολί τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Το να είναι πρώτος σκόρερ προσφέρεται στο (5,00) από το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και είναι μια καλή επιλογή αν σκεφτεί κάποιος ότι εκτελεί όλα τα στημένα (φάουλ-πέναλτι).

Μια ακόμη εξαιρετική επιλογή είναι ο Καμερουνέζος στράϊκερ, Βινσέν Αμπουμπακάρ, φορ της κατόχου του τροπαίου που μας προσφέρεται στο «πλούσιο» (12,00), ενώ μια ακόμη επιλογή με καλή απόδοση είναι αυτή του επιθετικού του Μάλι, Μούσα Μαρενγκά στο (10,00).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.