Πάμε στοίχημα με τα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής οδεύει στο τέλος του και οι τέσσερις διεκδικητές μπάινουν στη "μάχη" με εξαιρετικές απόδόσεις από το Πάμε Στοίχημα.

Στον πρώτο ημιτελικό της ημέρας η Σενεγάλη φιλοξενεί την Τυνησία με κέρδος ένα εισιτήριο για το μεγάλο τελικό. Ο Σαντιό Μανέ είτε με γκολ είτε με ασίστ έχει οδηγήσει τη Σενεγάλη δύο βήματα πριν το όνειρο και δείχνει διατεθειμένος να τηφτάσει ως το τέρμα του δρόμου.
Ο σταρ της Λίβερπουλ αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για πρώτος ή τελευταίος σκόρερ στην αναμέτρηση με το Πάμε Στοίχημα να τις προσφέρει σε απόδοση 5,00. 
Η Τυνησία έφτασε ως εδώ αποκλείοντας εύκολα την πρωτάρα Μαδαγασκάρη με σκορ 3-0 κι ενώ μέχρι αυτό το ματς είχε φτάσει με τέσσερις ισοπαλίες σε τέσσερα παιχνίδια. 
Με ελαφρύ φαβορί την Σενεγάλη πρόκειται για ένα παιχνίδι που κάλλιστα μπορεί να οδηγηθεί στην παράταση. Να προκριθεί η Σενεγάλη στο έξτρα ημίωρο δίνεται από το Πάμε Στοίχημα σε απόδοση 8,50, ενώ να προκριθεί η Τυνησία δίνετι σε απόδοση 14,00.
Ένα πιθανό ακριβές σκορ στο ενενηντάλεπτο είναι το 1-1 που το βρίσκετε σε απόδοση 5,00, ενώ για τους πιο τολμηρούς το 2-2 το απαντάται σε απόδοση 17,00.
Πιο αμφίρροπος είναι ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Αλγερία και Νιγηρία. Η ομάδα του Τζαμέλ Μπελμαντί χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσει την Ακτή Ελεφαντοστού κι ενώ μέχρι εκείνο το ματς είχε τέσσερις νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ.
Η Νιγηρία πήρε την πρόκριση επί της Νοτίου Αφρικής χάρη στο γκολ του Εκόνγκ στο 89′ κι ενώ από τη φάση των “16” είχε προκριθεί με ανατροπή στην ανατροπή επί του Καμερούν, παρουσιάζοντας ένα σύνολο που παίζει πολύ ανοιχτό ποδόσφαιρο.
Μία συνδυαστική επιλογή που θέλει πρόκριση της Αλγερίας και Ο 2,5 γκολ προσφέρεται από το Πάμε Στοίχημα σε απόδοση 4,65. Το Ο 3,5 γκολ το βρίσκει κανείς σε απόδοση 4,85.
Το να προηγείται η Αλγερία στο ημίχρονο θα το βρείτε σε απόδοση 3,20, ενώ αν θεωρείται ότι θα είναι πιο κλειστό το ματς, τότε το Ημίχρονο/Τελικό Ισοπαλία/Αλγερία απαντάται σε απόδοση 5,00 στο Πάμε Στοίχημα.   
Αν το ματς πιστεύετε ότι θα είναι πιο ανοικτό τότε μια επιλογή πρόκρισης της Αλγερίας και G/G θα τη βρείτε σε απόδοση 6,00. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.