Η επόμενη μέρα του Ηρακλή

Η πολύ μεγάλη προσπάθεια ανθρώπων γύρω από την ομάδα που βρίσκεται σ' εξέλιξη και δημιουργεί ελπίδες για τη συνέχεια.
04/09/2019 • 21:40
ΠΑΕ Ηρακλής
  • shares

Έχουν περάσει πάρα πολλά και δυστυχώς για την ευρύτερη οικογένεια του Ηρακλή το φετινό καλοκαίρι δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ωστόσο, έστω και την ύστατη στιγμή κάτι αρχίζει να διακρίνεται στο βάθος του … τούνελ. Πιο συγεκριμένα, το πρώτο θετικό της όλης ιστορίας έχει να κάνει πως πλέον προκύπτει συντονισμένη προσπάθεια προσώπων και φορέων για τους οποίους δεν υπάρχουν επιφυλάξεις ή δεύτερες σκέψεις αναφορικά με τις γνήσιες προθέσεις τους απέναντι στον σύλλογο.

Αυτοί είναι που χειρίζονται την προσπάθεια απόκτησης του ΑΦΜ Άρη Παλαιοχωρίου προκειμένου η ομάδα να μετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ταυτόχρονα έχουν δημιουργήσει δίαυλο επικοινωνίας με την ΕΠΟ ώστε να είναι βέβαιοι για όλα όσα κάνουν και πως όλη αυτή η δραστηριότητα δε θα πάει χαμένη. Ταυτόχρονα θωρακίζονται – και – μέσω νομικής οδού ώστε να μην επαναληφθούν κακώς κείμενα των τελευταίων ετών που αντί να βοηθήσουν έκαναν τα πράγματα – ακόμη – χειρότερα απ’ ότι ήδη ήταν.

Την ίδια στιγμή όμως ανάλογη δραστηριότητα υπάρχει και σ’ ότι αφορά αμιγώς το αγωνιστικό κομμάτι. Γιατί εφόσον η προσπάθεια συμμετοχής ευοδωθεί θα πρέπει να υπάρχει κι ένα αγωνιστικό σύνολο ικανό να επαναλάβει τον … προπέρσινο άθλο, όταν και πάλι οι όποιες ενέργειες είχαν μεν γίνει την ύστατη στιγμή όμως το τέλος της σεζόν βρήκε τον Ηρακλή να κερδίζει την άνοδο στην κατηγορία. Μια – ακόμη – πολύ μεγάλη κι αέναη προσπάθεια σε πολλά επίπεδα ...
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.