Ανακοίνωσε βασικό χορηγό η Καλαμάτα

30/08/2019 • 23:35
Ανακοίνωσε βασικό χορηγό η Καλαμάτα.
  • shares
Τη συμφωνία της με εταιρεία που ανέλαβε την βασική χορηγία της ομάδας γνωστοποίησε η Καλαμάτα.

Η ανακοίνωση:

"Μία εκ των πλέον ιστορικών ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, την Καλαμάτα, γνωστή και ως «Μαύρη Θύελλα», θα στηρίξει και θα ενισχύσει για την επόμενη αγωνιστική σεζόν η Volterra, αναλαμβάνοντας το ρόλο του βασικού χορηγού της.

Η υποστήριξη στον «Π.Σ. Η Καλαμάτα» έρχεται ως εκπλήρωση της εταιρικής φιλοσοφίας της Volterra, να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της τον Ελληνικό αθλητισμό.

Πόσο μάλλον, όταν αναφερόμαστε σε μία ομάδα που έχει θέσει ως απώτερο σκοπό της, με την τεράστια δυναμική και ποδοσφαιρική κληρονομιά των 50 ετών και άνω που διαθέτει, να συμμετάσχει και να διακριθεί εκ’ νέου στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό αγωνιστικό επίπεδο της Ελλάδας, τη Super League.

Από την πλευρά του, ο Π.Σ. »Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ», με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχεται την Volterra Α.Ε. ως κύριο χορηγό του, μια εταιρεία που έχει αφήσει έντονο το στίγμα της στον ελλαδικό χώρο με την δραστηριότητά της στην παραγωγή και την εμπορία στον κλάδο της ενέργειας.

Ο σύλλογός μας σε συνεργασία με την Volterra A.E. έχουν κοινή συνισταμένη στην φιλοσοφία που ακολουθούν με απώτερο σκοπό την κατάκτηση της κορυφής στους τομείς που δραστηριοποιούνται".

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία