Ο Κόκκαλης βραβεύτηκε από ομάδα με Τριφύλλι!

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Πέτρος Κόκκαλης βρέθηκε στη Μεσσήνη και μεταξύ άλλων τιμήθηκε από την τοπική ομάδα του Πάμισου., παίρνοντας για δώρο μια φανέλα και ένα λάβαρο με το ...Τριφύλλι!
09/05/2019 • 20:08
Ο Κόκκαλης βραβεύτηκε από ομάδα με Τριφύλλι!
  • shares
Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Πέτρος Κόκκαλης βρέθηκε στη Μεσσήνη και μεταξύ άλλων τιμήθηκε από την τοπική ομάδα του Πάμισου. Το ...αξιοπερίεργο στο συγκεκριμένο θέμα είναι πως το σήμα του Πάμισου είναι το Τριφύλλι, ενώ τα χρώματα του συλλόγου της Μεσσηνίας είναι "πράσινα", ίδια δηλαδή με αυτά του Παναθηναϊκού! 

Οι υπεύθυνοι του Πάμισου έδωσαν στον Πέτρο Κόκκαλη μια φανέλα του συλλόγου με το όνομα του και ένα λάβαρο, ενώ ο Πέτρος Κόκκαλης , ο οποίος έχει εν μέρει καταγωγή από την περιοχή λόγω της γιαγιάς του, δήλωσε: "Πρώτη φορά με βραβεύει ομάδα με σήμα το τριφύλλι. Το αίμα όμως, νερό δεν γίνεται".


Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου, 19:30

Live
23/10/2019 • 08:00

Απειλούν οι "κοιμισμένοι γίγαντες" σε Λισαβόνα, Άμστερνταμ και Χάντερσφιλντ

Καλά παιχνίδια περιμένουμε σε Άμστερνταμ, Μιλάνο και Λισαβόνα με μικρό αβαντάζ των γηπεδούχων αλλά τις Τσέλσι και Λιόν να "χτυπήσουν" στις όποιες ατέλειες των αντιπάλων τους. Παραγωγικά περιμένουμε και τα τρία ματς της Αγγλικής League One