Ανακοινώνει Μπουφόν η Παρί Σεν Ζερμέν!

O Tζιτζι Μπουφόν συμφώνησε με την Π.Σ.Ζ. λαμβάνοντας 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και αναμένεται στην Γαλλική πρωτεύουσα προκειμένου υπογράψει το νέο συμβόλαιο και να παρουσιαστεί από τους πρωταθλητές σε μια λαμπρή τελετή!

Στην Ιταλία κι όχι μόνον άπαντες συζητούν εδώ και 2-3 μέρες για τη επικείμενη απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους.

Στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε άπαντες είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τον CR7, την ίδια ώρα που ένας άλλος παίκτης – θρύλος της «Μεγάλης Κυρίας» ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ετοιμάζεται για το τελευταίο – προφανώς – αλλά ιδιαίτερα εμφατικό επόμενο βήμα της λαμπρής του καριέρας.

Όπως έχει πλέον διαρρεύσει στη γειτονική χώρα και κυρίως στο Παρίσι, ο Μπουφόν συμφώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν και στις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει στην Γαλλική πρωτεύουσα προκειμένου εκεί να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του και να παρουσιαστεί από τους πρωταθλητές σε μια λαμπρή τελετή την Δευτέρα, όπως του αξίζει!

Η επιλογή της παρουσίασής του στο Παρίσι τη συγκεκριμένη ημέρα δεν είναι τυχαία καθώς στις 9 του μήνα θα συμπληρώνονται δώδεκα χρόνια από την μέρα που η εθνική Ιταλίας με τον Μουφόν κάτω από τα δοκάρια της.

Η τελετή θα μοιάζει αρκετά, όπως λέγεται, με αυτή της παρουσίασης του Νεϊμάρ. 
Βεγγαλικά θα σκεπάσουν τον ουρανό του Παρκ ντε Πρενς ενώ πολύχρωμα φώτα θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη λάμψη στον πύργο του Άϊφελ.

Όσο για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, αυτός θα λάβει ένα πολύ μεγάλο ποσό αφού θα υπογράψει το συμβόλαιό του έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.