Επιστρέφει ο παλιός, γνωστός Lando στο “Episode IX”

Την ταινία περιμένουμε στις 20 Δεκεμβρίου του 2019.Στο cast του "Star Wars: Episode IX" προστέθηκε...

Την ταινία περιμένουμε στις 20 Δεκεμβρίου του 2019.

Στο cast του “Star Wars: Episode IX” προστέθηκε μία ακόμα έκπληξη, από το παρελθόν αυτή τη φορά. Ο Billy Dee Williams θα γίνει για άλλη μια φορά ο Lando Calrissian για τους fans του franchise.

Σύμφωνα με το THR, ο Williams θα κάνει την επιστροφή του στον μακρινό γαλαξία του Star Wars και στον αγαπημένο ρόλο του ευπρεπή λαθρέμπορου. Δεν γνωρίζουμε, ωστόσο, πόσο μεγάλο ρόλο θα έχει ο Lando στις ερχόμενες ταινίες της κύριας σειράς “Star Wars”.

Ο Williams έκανε τo ντεμπούτο του στη δημοφιλή σειρά ταινιών “Star Wars” του 1980, για το “Episode V: The Empire Strikes Back”, και εμφανίστηκε για δεύτερη φορά στο “Episode VI: Return of the Jedi”, το 1983. Ο παλιός, καλός φίλος του Han Solo έχει μπλέξει με τον πιο ατίθασο χαρακτήρα του “Star Wars” από τότε που έχασε σε στοίχημα το Millennium Falcon.

Στην ταινίες του ’80 γνωρίσαμε τον Billy Dee Williams στον ρόλο του Lando, ενώ στο “Solo: A Star Wars Story” τη νεώτερη εκδοχή του ενσάρκωσε ο Donald Glover.

Μαζί με την επιστροφή του Williams περιμένουμε και την Keri Russell, και μάλιστα σε μυστηριώδη ρόλο. Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει αργότερα αυτόν τον μήνα, ενώ την πρεμιέρα της αναμένουμε στις 20 Δεκεμβρίου του 2019.

Ο σκηνοθέτης του “The Force Awakens”, J.J.Abrams, θα επιστρέψει στο σκηνοθετικό πηδάλιο για το “Episode IX”, αφού συνυπέγραψε το σενάριο της ταινίας. Η αλλαγή αυτή προήλθε μετά από την αποχώρηση του Colin Trevorrow.

Η κυκλοφορία του “Episode 9” αργεί ακόμα αλλά, όσο πλησιάζει τόσο αυξάνει και το πλήθος των πληροφοριών που καταφθάνουν. Μάθετε ποιον θρυλικό χαρακτήρα περιμένουμε και ποιον από το expanded universe, και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εξελίξεις.

Για πολλές, πολλές καλοκαιρινές ταινίες συμβουλευτείτε τον Κινηματογραφικό Οδηγό Ιουλίου του IGN.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.