Έρχεται νέα σειρά-ντοκιμαντέρ από τον LeBron James

Η σειρά θα έχει τίτλο "Shut Up and Dribble".Ο παίκτης των Los Angeles Lakers και θρύλος του NBA...

Η σειρά θα έχει τίτλο “Shut Up and Dribble”.

Ο παίκτης των Los Angeles Lakers και θρύλος του NBA, LeBron James, θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός μιας νέας σειράς-ντοκιμαντέρ του Showtime, με τίτλο “Shut Up and Dribble”.

Η σειρά ανακοινώθηκε στην καλοκαιρινή περιοδεία τύπου της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών (Television Critics Association). Το “Shut Up and Dribble” θα εξετάσει σε βάθος τους εξελισσόμενους ρόλους των παικτών του ΝΒΑ μέσω ενός πολιτικού και πολιτιστικού “φακού”. Ο James, μαζί με τον, επίσης, εκτελεστικό παραγωγό, Maverick Carter (“Space Jam 2”), θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον σκηνοθέτη Gotham Chopra (“Tom vs. Time”) για να φέρει στη ζωή αυτό το τριμερές ντοκιμαντέρ.

Ο David Nevins, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Showtime, δήλωσε, σχετικά με την επερχόμενη συνεργασία του με τον μελλοντικό Hall of Famer:

“Ο LeBron James είναι ένας από τους πολλούς μαχητές, του οποίου η θέση στο προσκήνιο, έχει οδηγήσει όχι στη σιωπή αλλά στην σκληρή δουλειά και στην προοπτική, και αυτός, μαζί με τον Maverick Carter και τον Gotham Chopra μας έδωσαν μια σημαντική, διορατική σειρά-ντοκιμαντέρ που θα πρέπει να φέρει τους fans τους (και όχι μόνο) σε ένα υψηλότερο επίπεδο λόγου και ομιλίας και να μην ασχοληθούν με τον σατιρικό τίτλο,” εξήγησε ο Nevins.

Ο James έκανε πάλι μια πολύ καλή σεζόν, εμφανίστηκε για 8η συνεχόμενη φορά στους τελικούς του ΝΒΑ, υπέγραψε ένα προσοδοφόρο συμβόλαιο με τους Los Angeles Lakers και πλέον κοσμεί και το εξώφυλλο της επετειακής έκδοσης του ΝΒΑ 2Κ19.


Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.