Gamescom 2018: Έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Sekiro: Shadows Die Twice

Και την collector's.Η Activision ανακοίνωσε ότι το Sekiro: Shadows Die Twice της FromSoftware θα...

Και την collector’s.

Η Activision ανακοίνωσε ότι το Sekiro: Shadows Die Twice της FromSoftware θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου, 2019 σε PC, PlayStation 4 και Xbox One.

Μαζί με την ανακοίνωση της ημερομηνίας, έχουμε και την αποκάλυψη της Collector’s Edition του παιχνιδιού. Αυτή περιλαμβάνει ένα αντίγραφο του παιχνιδιού, ένα άγαλμα 7” ενός shinobi ninja, ένα SteelBook case, ένα collectible art book, ένα parchment map, το soundtrack σε ψηφιακή μορφή και κέρματα από το παιχνίδι. Αν σας εντυπωσίασε, μπορείτε ήδη να την κάνετε pre-order.

Η FromSoftware ανακοίνωσε ότι τα προσθετικά εργαλεία που ανήκουν στον πρωταγωνιστή, γνωστά ως “one-armed wolf,” μπορούν να ανασχηματιστούν για να ξεκλειδώσουν νέες ενέργειες. Για παράδειγμα, τα strong charge attacks μπορούν να γίνουν μέρος του ρεπερτορίου του άκρου σας.

Το Sekiro θα είναι διαθέσιμο για τους fans στο Gamescom 2018 που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα από τις 21 έως τις 25 Αυγούστου στην Κολωνία της Γερμανίας. Το demo θα δείξει το sword combat του Sekiro, το προσθετικό άκρο του, shinobi, και τα μοναδικά resurrection mechanics του παιχνιδιού.

“Δεν βλέπουμε την ώρα να δώσουμε στους fans το Sekiro: Shadows Die Two”, δήλωσε ο Steve Young, CRO στην Activision. “Θα πάρουν μια γεύση από τα πολλαπλά εργαλεία που διατίθενται για το προσθετικό βραχίονα shinobi αυτήν την εβδομάδα στην Gamescom και θα μπορέσουν να βουτήξουν πλήρως στον βρώμικο και σκοτεινό κόσμο της Sengoku Ιαπωνίας, όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι στις 22 Μαρτίου 2019.”

Έχοντας ως παραγωγό το δημιουργό των Dark Souls και Bloodborne, Hidetaka Miyazaki, το Sekiro: Shadows Die Twice είναι ένα third-person, action-adventure με RPG elements. Σε αυτό, ο πρωταγωνιστής έχει την αποστολή να σώσει τον master του, έναν νεαρό λόρδο και να πάρει εκδίκηση από τους εχθρούς του.

Βρείτε τα πάντα για την Gamescom 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.