Οι δημιουργοί του “Gossip Girl” θα μας φέρουν τη σειρά “Nancy Drew”

Άγνωστες πολλές πληροφορίες ακόμα.Το κανάλι CW συνεργάζεται με τους Josh Schwartz και Stephanie...

Άγνωστες πολλές πληροφορίες ακόμα.

Το κανάλι CW συνεργάζεται με τους Josh Schwartz και Stephanie Savage, την εταιρεία παραγωγής τους, Fake Empire, και τα CBS TV Studios για να μας φέρει την τηλεοπτική σειρά “Nancy Drew”.

Σύμφωνα με το Deadline, οι δύο παραγωγοί που φέρουν την ευθύνη για τα “Gossip Girl”, “Hart of Dixie”, “The Carrie Diaries”, “Cult”, “Dynasty” και “Runaways” (Hulu), θα συνεργαστούν για ακόμα μια φορά με το κανάλι για να μας παρουσιάσουν τη ζωή της γνωστής ντετέκτιβ μετά το λύκειο.

Βασισμένη στη σειρά βιβλίων της Mildred Wirt Benson υπό το ψευδώνυμο Carolyn Keene (εκδόσεις Simon & Schuster), η σειρά θα είναι sequel των βιβλίων και θα επικεντρώνεται στην ζωή της 18χρονης πλέον Nancy Drew μετά την αποφοίτησή της από το λύκειο. Μια τραγωδία χτυπά την οικογένειά της και αναγκάζεται να παραμείνει για ακόμα έναν χρόνο στην πόλη όπου μεγάλωσε και θα καθυστερήσει τις σπουδές της. Παράλληλα με την τραγωδία μπλέκεται σε μια σειρά από δολοφονίες και ενώ προσπαθεί να ανακαλύψει τον δολοφόνο, καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια.

Σεναριογράφος θα είναι η Noga Landau (“The Magicians”, “Τau”), η οποία θα είναι εκτελεστική παραγωγός μαζί με τους Schwartz, Savage και Lis Rowinski.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα βιβλία προσπάθησαν να βρουν τον δρόμο τους προς την οθόνη. Το 2007 η ομώνυμη ταινία με πρωταγωνίστρια την Emma Roberts έκανε την εμφάνισή της στον κινηματογράφο, ενώ δύο ξεχωριστές σειρές για την ενήλικη Nancy Drew είχαν αναπτυχθεί χωρίς ωστόσο να προβληθούν ποτέ. Η πρώτη ήταν το “Drew” του CBS (2015), το πιλοτικό επεισόδιο είχε γυριστεί με πρωταγωνίστρια την Sarah Shahi, αλλά δεν επιλέχθηκε για πλήρη σεζόν, και η δεύτερη με τον τίτλο “Nancy Drew” του NBC (2017) είχε και αυτη την ίδια μοίρα.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.