Θέλει την τρίτη νίκη πριν το Άμστερνταμ

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και θέλει να πανηγυρίσει την τρίτη εφετινή της νίκη στο πρωτάθλημα (20:30 Novasports2HD).

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και θέλει να πανηγυρίσει την τρίτη εφετινή της νίκη στο πρωτάθλημα (20:30 Novasports2HD). Οι «κιτρινόμαυροι» αφήνουν στην άκρη την επικείμενη αναμέτρηση με τον Άγιαξ, για την πρεμιέρα των ομίλων του  Champions League και επικεντρώνονται στο ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, το οποίο σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, κρύβει παγίδες. Ο Έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει από τους παίκτες του συγκέντρωση και προσοχή στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να πάρουν το «τρίποντο».

Ο Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στους Μπογέ και Αλμπάνη, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι, ενώ προτίμησε να δώσει ανάσες στους Οικονόμου, Γκάλο και Γαλανόπουλο. Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να παραταχθούν με 4-4-1-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Μπάρκας θα καθίσει στην εστία της ΑΕΚ, με τους Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Λόπες και Μπακάκης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σιμόες και Άλεφ να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Μάνταλος και Μπακασέτας θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσαίας γραμμής, με τον Λιβάγια σε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον Πόνσε, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.