Κατέθεσε ένσταση η Καβάλα

Η Καβάλα κατέθεσε ένσταση μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, υποστηρίζοντας πως στην αποστολή των «κίτρινων» βρίσκονταν δυο παίκτες, χωρίς δικαίωμα συμμετοχής.
12/10/2015 • 10:09
Κατέθεσε ένσταση η Καβάλα
  • shares
Η Καβάλα κατέθεσε ένσταση μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, υποστηρίζοντας πως στην αποστολή των «κίτρινων» βρίσκονταν δυο παίκτες, χωρίς δικαίωμα συμμετοχής. Συγκεκριμένα, οι «αργοναύτες» υποστηρίζουν πως οι Γιάννης Σιδεράκης και Λεωνίδας Κυβελίδης δεν είχαν δικαίωμα να βρίσκονται στην αποστολή των «κίτρινων». Όπως υπογραμμίζουν, ο Τάσος Οικονόμου δεν έχει δικαίωμα υπογραφής και έτσι τα δυο δελτία είναι άκυρα. 

Οι ιθύνοντες του Άρη υπογραμμίζουν για τους δυο παίκτες, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο ματς, πως τα δελτία τους εκδόθηκαν κανονικά από την ΕΠΟ και πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη συγκεκριμένη ένσταση. Επίσης, διευκρινίζουν πως ο Οικονόμου έχει δικαίωμα υπογραφής μέχρι να εκλεγεί η νέα διοίκηση.

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52