Κατέθεσε ένσταση η Καβάλα

Η Καβάλα κατέθεσε ένσταση μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, υποστηρίζοντας πως στην αποστολή των «κίτρινων» βρίσκονταν δυο παίκτες, χωρίς δικαίωμα συμμετοχής.
12/10/2015 • 10:09
Κατέθεσε ένσταση η Καβάλα
  • shares
Η Καβάλα κατέθεσε ένσταση μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, υποστηρίζοντας πως στην αποστολή των «κίτρινων» βρίσκονταν δυο παίκτες, χωρίς δικαίωμα συμμετοχής. Συγκεκριμένα, οι «αργοναύτες» υποστηρίζουν πως οι Γιάννης Σιδεράκης και Λεωνίδας Κυβελίδης δεν είχαν δικαίωμα να βρίσκονται στην αποστολή των «κίτρινων». Όπως υπογραμμίζουν, ο Τάσος Οικονόμου δεν έχει δικαίωμα υπογραφής και έτσι τα δυο δελτία είναι άκυρα. 

Οι ιθύνοντες του Άρη υπογραμμίζουν για τους δυο παίκτες, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο ματς, πως τα δελτία τους εκδόθηκαν κανονικά από την ΕΠΟ και πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη συγκεκριμένη ένσταση. Επίσης, διευκρινίζουν πως ο Οικονόμου έχει δικαίωμα υπογραφής μέχρι να εκλεγεί η νέα διοίκηση.

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/11/2018 • 08:00

Δυνατά παιχνίδια σε Ρόττερνταμ και Λας Πάλμας

Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία στο Ρότερνταμ. Το κίνητρο είναι για τους "Οράνιε" όμως οι πρωταθλητές κόσμου δεν πρόκειται να παίξουν αδιάφορα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιμένουμε στο Λουβεν και το Λας Πάλμας

14/11/2018 • 10:51