Επίθεση Καβάλας σε Καλαϊτζίδη

0
Παναγιώτης Στεφάνου
11/05/2015 • 20:24
Επίθεση Καβάλας σε Καλαϊτζίδη
  • shares
Σκληρή ανακοίνωση εναντίον του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, εξέδωσε η ομάδα της Καβάλας. Οι ‘’Αργοναύτες’’ κατηγορούν τον προπονητή του Αρη για επίθεση σε ποδοσφαιριστές, αλλά και στον συνάδελφό του, Κώστα Ανυφαντάκη!
 
Διαβάστε αναλυτικά:   
 
«Εκφράζουμε την λύπη και τον αποτροπιασμό μας για την επαίσχυντη συμπεριφορά του κ. Καλαϊτζίδη και των ανθρώπων του, οι οποίες έρχονται σε πλήρη αναντιστοιχία και προσβάλλουν την ιστορία και το κύρος μιας ομάδας όπως ο Άρης Θεσσαλονίκης.

Ως διοικούσα επιτροπή λάβαμε όλα τα απαραίτητα νόμιμα μέτρα και ενημερώσαμε από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδος όλους τους αρμόδιους φορείς για το κλίμα που δημιουργεί ο συγκεκριμένος προπονητής αλλά εμείς πήγαμε εκεί για να παίξουμε ποδόσφαιρο, όχι για να μονομαχήσουμε με τον κ. Καλαϊτζίδη που έφθασε στο σημείο να επιτίθεται τόσο σε ποδοσφαιριστές μας όσο και στον προπονητή κ. Ανυφαντάκη και τον τεχνικό διευθυντή κ. Κατρακυλάκη.

Τέτοια περιστατικά μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω και παρά την σημαντική μας εμπειρία στο ποδόσφαιρο, είναι αλήθεια πως δεν τα έχουμε ξαναβιώσει από ανθρώπους που υποτίθεται πως διδάσκουν τον αθλητισμό. Ευελπιστούμε πως όλοι οι αρμόδιοι φορείς και η Ομοσπονδία Προπονητών στην οποία ήδη έχουμε κάνει καταγγελία, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων και ανθρώπων τέτοιας ποιότητας που ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό». 
Γράψτε το σχόλιο σας...
26/03/2019 • 08:08

Ο ανταγωνισμός μπορεί να φέρει ανατροπές σε Βοσνία, Νορβηγία και Σκωτία

Το προβάδισμα της έδρας σε Βοσνίας και Νορβηγία δεν σημαίνει πως θα φέρει τόσο εύκολα το αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους. Καλές ιδέες παραγωγικότητας παίρνουμε απόψε από τα δύο ματς της Σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ