Άγνωστη η επόμενη μέρα στην Καλαμαριά

17/04/2015 • 22:47
Άγνωστη η επόμενη μέρα στην Καλαμαριά
  • shares
Αβέβαιη και αδιευκρίνιστη παραμένει η κατάσταση στον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμαριάς μετά τον υποβιβασμό του στην Γ' εθνική κατηγορία. 

Το βέβαιο είναι πως το ποδοσφαιρικό τμήμα περιέρχεται στην δικαιοδοσία του ΜΓΣ (ερασιτέχνη), ο οποίος με τη σειρά του θα δρομολογήσει τις εξελίξεις. Την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο στο οποίο θα ενημερωθούν όλοι για το τι ισχύει νομικά για το ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Η ΠΑΕ διαλύεται και καλούνται οι μέτοχοι να ορίσουν εκκαθαριστή, ενώ το ποδοσφαιρικό τμήμα ανήκει στον ερασιτέχνη, ο οποίος έχει δικαίωμα να το «παραχωρήσει» σε όποιον κρίνει ικανό για να δρομολογήσει τις εξελίξεις. Μετά από την πλήρη νομική ενημέρωση, από το ΜΓΣ θα απευθύνει "προσκλητήριο" ώστε να εμφανιστούν ενδιαφερόμενοι και με συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες θα τεθούν υπόψη της γενικής συνέλευσης των μελών. Η διαδικασία αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Μαΐου, ώστε να υπάρξει χρόνος για να γίνει προγραμματισμός και να στηθεί μια νέα ομάδα από την αρχή με στόχο να πρωταγωνιστήσει στη Γ' Εθνική. 

Όπως προκύπτει από τη δήλωσή του, ο τελευταίος πρόεδρος Βασίλης Ανατολίτης προτίθεται να συνεχίσει την ανάμειξη του με τον Απόλλωνα και αναμένεται να καταθέσει δική του πρόταση, προσβλέποντας ότι θα είναι καλύτερη οικονομικά από τις υπόλοιπες που θα κατατεθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/07/2019 • 08:13

Άμεση απειλή για Γκενκ, Ελσίνκι και Νταντί

Στον τελικό του Βελγικού Σούπερ Καπ η Γκενκ αντιμετωπίζει την Μέχελεν η οποία ως τώρα στα φιλικά παιχνίδια έδειξε καλά στοιχεία και προπάντων ικανόητητα στο γκολ. Δύσκολη αποστολή στην έδρα της πρωτοπόρου Ίλβες έχει η Ελσίνκι ενώ η Λάχτι μπορεί το κάτι παραπάνω στην Βάασα