Κατά της αποχής οι ομάδες του νότου

26/11/2010 • 20:43
Κατά της αποχής οι ομάδες του νότου
  • shares

Στα δύο έχει χωριστεί η Φούτμπολ Λιγκ 2, καθώς οι εκπρόσωποι των ομάδων του νοτίου ομίλου αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε αποχή και να μην ακολουθήσουν τους... Βόρειους, που έχουν διαμηνύσει ότι θα σταματήσουν να παίζουν μετά τη δωδέκατη αγωνιστική.

Στην άτυχη συνέλευση που έγινε στην Ένωση, οι... Νότιοι έκριναν πως η αποχή δεν θα βοηθούσε στην επίλυση των προβλημάτων, που πράγματι αντιμετωπίζουν και επισήμαναν πως θα πρέπει να βρεθούν λύσεις ώστε το Πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί χωρίς να υπάρξουν απώλειες ομάδων, που θα εγκαταλείψουν λόγω της οικονομικής δυσπραγίας.

Πάντως, όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει, θα τεθούν επί τάπητος το μεσημέρι της Τρίτης, οπότε και έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση των συλλόγων και των δύο ομίλων, η οποία αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας...
26/09/2018 • 08:16

Γκολ, θέαμα και πιθανά απρόοπτα στα πρωταθλήματα Γαλλίας, Ιταλίας

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Γερμανίας και το Λιγκ καπ Αγγλίας μας δίνουν λύσεις με βάση την δυναμική των ομάδων, το βάθος στο ρόστερ τους και βέβαια την ανάγκη να ψάξουν το κάτι παραπάνω

26/09/2018 • 09:32