Ψυχωμένος Ερυθρός Αστέρας “έλιωσε” τη Λίβερπουλ

Την πρώτη του νίκη στο Champions League σημείωσε ο ψυχωμένος Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος νίκησε 2-0 στο «Μαρακανά» την απογοητευτική Λίβερπουλ. Πρωταγωνιστής ο Πάβκοφ!

Την πρώτη του νίκη στο Champions League σημείωσε ο ψυχωμένος Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος νίκησε 2-0 στο «Μαρακανά» την απογοητευτική Λίβερπουλ. Πρωταγωνιστής ο Μίλαν Πάβκοφ που πέτυχε και τα δύο γκολ και δίνει ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. 

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μπήκε με ενθουσιασμό που ξεχείλιζε και ήταν η αυτή που κυριάρχησε πλήρως στο πρώτο ημίχρονο, και στο 20’ ο Μπόργιαν έκανε τεράστια επέμβαση σε σουτ του αμαρκάριστου Στάριτζ. Στο 22’, όμως, από κόρνερ του Μάρκο Μάριν, τα μαρκαρίσματα της Λίβερπουλ δεν λειτούργησαν με αποτέλεσμα ο Πάβκοφ να πηδήξει πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Άλισον Μπέκερ. 

Tα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στο 29’ με τον Πάβκοφ να σουτάρει από 25 μέτρα και έχοντας ξεμπερδέψει με το μαρκάρισμα του Φαν Ντάικ, να γράφει το 2-0. Όσο και αν προσπάθησε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους η Λίβερπουλ δεν απείλησε και είναι χαρακτηριστικό πως τελείωσε χωρίς τελική προς την εστία. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ μπήκε με ένταση και πίεση στον Αστέρα για να επιστρέψει στο παιχνίδι. Στο 55’, από τη σέντρα του Ρόμπερτσον η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Μπεν και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια πέρασε ο κίνδυνος για τους Σέρβους. Η Λίβερπουλ είχε δεύτερο δοκάρι στο 71ο λεπτό σε σουτ του Μοχάμεντ Σαλάχ μέσα από την περιοχή.

Μία ακόμα σημαντική ευκαιρία για τους «κόκκινους» με πρωταγωνιστή τον Αιγύπτιο επιθετικό, ο οποίος όμως από πλάγια και δύσκολη θέση έστειλε τη μπάλα πάνω στον Μπόργιαν. Ευκαιρία και για τον Φαν Ντάικ στο 86’, με την κεφαλιά του Ολλανδού να περνάει πάνω από την εστία. 

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Λίβερπουλ έχασε μία ακόμα ευκαιρία με τον Σαλάχ να σουτάρει πάνω στον Μπόργιαν. 

Οι ενδεκάδες:
Ερυθρός Αστέρας (4-2-3-1): Μπόργιαν – Στοϊκόβιτς (59’ Γκόμπελιτς), Σάβιτς, Ντέγκενεκ, Ρόντιτς – Κρστίσιτς (73’ Γιόβισιτς), Γιόβαντσιτς – Σρνιτς, Μάριν (64’ Τσάουσιτς), Μπεν – Πάβκοφ. 

Λίβερπουλ (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρντολντ (46’ Γκόμες), Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον – Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Λαλάνα (79’ Οριγκί) – Σαλάχ, Στάριτζ (46’ Φιρμίνο), Μανέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.