Διαψεύδει τα οικονομικά προβλήματα η Κόρινθος

29/11/2010 • 16:29
Διαψεύδει τα οικονομικά προβλήματα η Κόρινθος
  • shares

Στην ανακοίνωση τονίζεται μεταξύ άλλων: «Το ΤΑΠ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμηση του συλλόγου, για ψευδή δημοσιεύματα και αναλήθειες που δημιουργούν άσχημο κλίμα και αλλοιώνουν την εικόνα της ομάδας. Απαντώντας λοιπόν στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα το ΤΑΠ παραθέτει τα εξής στοιχεία:

α) Η ομάδα από 1/07/2010 που άρχισε η ποδοσφαιρική περίοδος μέχρι σήμερα έχει δαπανήσει για λειτουργικά έξοδα το ποσό των 256.000,00?. Οσον αφορά τα λειτουργικά έξοδα του μηνός Οκτωβρίου που ανέρχονται στο ποσό των 40.000,00? έχουν καταβληθεί 32.000,00? και υπάρχει σε εκκρεμότητα το ποσό των 8.000,00? που αφορά κάποιους μισθούς ποδοσφαιριστών και προσωπικού.
β) Αν υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις των ποδοσφαιριστών και είναι απλήρωτοι όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα τότε αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να ψάξουν να βρουν ομάδα που να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις απέναντί τους διότι το ΤΑΠ όπως προκύπτει από τα συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία, δεν πληροί τις οικονομικές τους απαιτήσεις και φιλοδοξίες. Σε ό,τι αφορά τον άμεσο 'πληροφοριοδότη' των ψευδών αυτών ειδήσεων θα το μάθετε σύντομα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/01/2019 • 07:04

Ματς υψηλού ανταγωνισμού σε Παρίσι, Σεβίλλη και Γλασκόβη

Με κεκτημένη ταχύτητα η Παρί περιμένει την Στρασμπούργκ σε ένα ματς που μάλλον θα είναι ανταγωνιστικό. Πολύ πιο δύσκολο το έργο για την Μπαρτσελόνα και την Ρέϊντζερς κόντρα σε αντιπάλους λιγότερο ποιοτικούς αλλά υπολογίσιμους.