H συνδρομητική υπηρεσία της Disney αποκτάει όνομα

Αναμονή μέχρι τα τέλη του 2019.Ο επικεφαλής και CEO της Disney, Bob Iger, αποκάλυψε το όνομα της...

Αναμονή μέχρι τα τέλη του 2019.

Ο επικεφαλής και CEO της Disney, Bob Iger, αποκάλυψε το όνομα της επερχόμενης συνδρομητικής υπηρεσίας streaming της εταιρείας – το Disney+ (Disney Plus)

Κατά τη διάρκεια της αναφοράς των αποτελεσμάτων του τέταρτου οικονομικού τριμήνου του 2018 και του οικονομικού έτους της Disney στους μετόχους της, ο Iger επιβεβαίωσε το όνομα Disney+ και ότι θα κάνει ντεμπούτο στα τέλη του 2019.

Μαζί με την ανακοίνωση του ονόματος, ο Iger αποκάλυψε μια δεύτερη live-action σειρά “Star Wars” υπό παραγωγή για την υπηρεσία, που θα είναι prequel του “Rogue One” με τον Diego Luna.

H νέα σειρά θα “ακολουθεί τις περιπέτειες του Επαναστάτη, Cassian Andor, κατά τα χρόνια ανάπτυξης της Επανάστασης και πριν τα γεγονότα του Rogue One: A Star Wars Story”.

O Iger επιβεβαίωσε και τη live-action σειρά Loki, για την οποία είχαμε μόνο φήμες μέχρι στιγμής, με τον Tom Hiddleston να επιστρέφει στον ρόλο. Κι αυτή θα κυκλοφορήσει στο Disney+.

Εκτός των παραπάνω, γνωρίζουμε ότι στην υπηρεσία θα κυκλοφορήσουν, μεταξύ άλλων, η live-action σειρά του Jon Favreau, “The Mandalorian”, νέες ιστορίες από τα “Monsters Inc” και “High School Musical” και η συνέχεια του “Star Wars: The Clone Wars”.

Η νέα υπηρεσία της Disney ανακοινώθηκε το 2017.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.