Λέει -ξανά- πως φεύγει ο Γιδόπουλος.

21/12/2010 • 16:37
Λέει -ξανά- πως φεύγει ο Γιδόπουλος.
  • shares
Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη διοίκηση της Νίκης Βόλου γνωστοποίησε -για μία ακόμη φορά.- ο Στράτος Γιδόπουλος καθώς το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ μετά και την ήττα από τον Τύρναβο. Σε επικοινωνία του με μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ο Γιδόπουλος εμφανίστηκε δυσαρεστημένος και από τους ποδοσφαιριστές λέγοντας πως ο ίδιος φεύγει και πως ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει.
Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές περιμένουν τις εξελίξεις αλλά και εκείνοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να παραμείνουν στην ομάδα της Θεσσαλίας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποχωρήσεις αν δεν ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν.
Την ενδεχόμενη αποχώρηση Γιδόπουλου επιθυμούν και πολλοί φίλαθλοι αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, εναλλακτική λύση. Πάντως, ο Γιδόπουλος δεν έχει δηλώσει επισήμως πως φεύγει και πλέον όλοι περιμένουν να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.
Γράψτε το σχόλιο σας...
26/04/2019 • 06:48

Καμιά διάθεση για "δώρα" από Μπορντό και Ντάρμσταντ

Η Λίβερπουλ πλέον δεν κρατάει τη μοίρα στα χέρια της.κι απόψε θέλει νίκη όσο πιο γρήγορα γίνεται με μια πιο αδύναμη, θεωρητικά ομάδα. Πολυ πιο ανταγωνιστικά τα παιχνίδια σε Άουγκσμπουργκ, Κολωνία και Μπορντό με τα αουτσάϊντερ έτοιμα και πρόθυμα να κάνουν ζημιές!,