Συγκίνηση στο Λέστερ

Η Λέστερ υποδέχεται τη Μπέρνλι στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μετά τον χαμό του ιδιοκτήτη της και η ημέρα θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

Η Λέστερ υποδέχεται τη Μπέρνλι στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μετά τον χαμό του ιδιοκτήτη της και η ημέρα θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

Ο Βιχάι Σριβανταναπράμπα, έχασε τη ζωή του μαζί με άλλα τέσσερα άτομα, όταν το ελικόπτερο που τον μετέφερε μακριά από το King Power Stadium μετά το ματς με την Γουέστ Χαμ συνετρίβη έξω από το γήπεδο στις 27 Οκτωβρίου.

Οι «αλεπούδες», επιστρέφουν στον τρόπο της τραγωδίας για να αγωνιστούν πρώτη φορά μετά το περιστατικό και ο σύλλογος μαζί με τους οπαδούς, θα τιμήσουν τη μνήμη του Ταϊλανδού και των υπόλοιπων θυμάτων με διάφορους τρόπους.

Αρχικά, χιλιάδες οπαδοί αναμένεται να λάβουν μέρος στην πορεία που θα ξεκινήσει από την Jubilee Square στο κέντρο της πόλης προς το γήπεδο.

Όσοι φίλαθλοι εισέλθουν στις εξέδρες θα λάβουν αναμνηστικά δώρα όπως κασκόλ, καρφίτσες και δωρεάν προγράμματα του αγώνα, ενώ πριν από την σέντρα θα τηρηθεί σιγή δύο λεπτών, στη μνήμη των θυμάτων του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και των πέντε ανθρώπων που χάθηκαν στη συντριβή του ελικόπτερου. Οι παίκτες θα φορούν μπλουζάκια στο ζέσταμα με το πρόσωπο του Βιχάι Σριβανταναπράμπα, το όνομα του οποίου θα είναι ραμμένο και στις φανέλες τους στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο θα φέρουν μία κόκκινη παπαρούνα, στη μνήμη των θυμάτων του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Στο ημίχρονο, θα παρελάσουν στο γήπεδο βετεράνοι των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ οι φίλαθλοι θα μπορούν να κάνουν δωρεές σε διάφορα ιδρύματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.