Ανεβαίνει η Σεντ Ετιέν, απώλεια για τη Μονπελιέ

Η Σεντ Ετιέν πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο Σαμπιονά επικρατώντας 2-0 της Ρεμς, την ώρα που η Ανζέ σταματούσε την Μονπελιέ στο «Ραϊμόν Κοπά» με 1-0.

Η Σεντ Ετιέν πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο Σαμπιονά επικρατώντας 2-0 της Ρεμς, την ώρα που η Ανζέ σταματούσε την Μονπελιέ στο «Ραϊμόν Κοπά» με 1-0. 

Τα βραδινά παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος δεν ήταν ακριβώς χορταστικά, είχαν όμως όλα νικητή και ηττημένο. Η 3η του βαθμολογικού πίνακα Μονπελιέ, η οποία είχε πετύχει 8 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος είδε την Ανζέ να την κρατά στο μηδέν και να πετυχαίνει σπουδαία νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ του Τομάς στο 69΄. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας του Μουλέν από τις 25 Σεπτέμβρη και το εκτός έδρας 1-0 επί της Μονακό. 

Μετά το χορταστικό 4-3 επί της Ανζέ την προηγούμενη εβδομάδα, η Σεντ Ετιέν χρειάστηκε πολύ λιγότερο δράμα για να φτάσει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0 της Ρεμς στο «Ζοφρουά Γκισάρ». Οι δύο ομάδες μπήκαν στην 13η αγωνιστική ισόβαθμες στους 20 βαθμούς, αλλά το γκολ του Ντεμπισί από τα αποδυτήρια (1΄) έφερε το παιχνίδι στα μέτρα των γηπεδούχων. Ο Καζρί έκανε το 2-0 στο 39΄ και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη των «στεφανουά», που ανέβηκαν στην 5η θέση. 

Σε εξαιρετικό φεγγάρι παραμένει η Νις, η οποία πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις και 3η στο πρωτάθλημα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Νιμ, με σκόρερ τον Ατάλ στο 61΄. Η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊριά εκμεταλλεύτηκε την αποβολή των Μαουασά στο 20΄ (δύο κίτρινες) και Λαντρέ στο 45΄ (απ΄ ευθείας κόκκινη) και κέρδισε για τρίτο σερί παιχνίδι με το ίδιο σκορ! 

Τέλος, η Αμιάν κράτησε την Τουλούζ στα όρια της ζώνης του υποβιβασμού κερδίζοντας την με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπλαν στο 28ο λεπτό. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Παρασκευή 9/11
Λιλ – Στρασμπούρ 0-0
Σάββατο 10/11
Γκινγκάμπ – Λιόν 2-4
Ανζέ – Μονπελιέ 1-0
Νιμ – Νις 0-1
Σεντ Ετιέν 2-0
Τουλουζ – Αμιάν 0-1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.