Η Λαμία αρνείται να χάσει, ο Αστέρας να κερδίσει (video)

Σ’ ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις κυρίως για τους φιλοξενούμενους, Λαμία και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0.

Σ’ ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις κυρίως για τους φιλοξενούμενους, Λαμία και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0. 
Οι Αρκάδες για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους, έπαιξαν με παίκτη παραπάνω για 70 λεπτά, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν. Από την άλλη πλευρά η Λαμία του Χάβου, αρνείται να χάσει. 
Ο Μάκης Χάβος επέλεξε τους Μελίσσα, Βασιλαντωνόουλο, Αντέτζο, Πλιάτσικα, Μπαράλε, Μπερτόλιο, Καραμάνο, Δημούτσο, Σκόνδρα, Επστάιν και Βάντερσον. Ο Σάββας Παντελίδης από τη μεριά του παρέταξε τους Παπαδόπουλο, Πασαλίδη, Κώτσιρα, Ορτέγκα, Τριανταφυλλόπουλο, Μουνάφο, Κυριακόπουλο, Τόνσο, Μανιά, Ιγκλέσιας και Καλτσά.

Στο 30′ άλλαξαν οι ισορροπίες… 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Μπαράλες να χάνει την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με την κεφαλιά του να την σταματά ο Παπαδόπουλου, μία φάση που ήρθε για τους γηπεδούχους στο 4ο λεπτό. 
Οι φιλοξενούμενοι από τη φάση αυτή και μετά πήραν πολλά μέτρα στο γήπεδο κι άρχισαν να πιέζουν την εστία του Μελίσσα. 
Κύριως εκφραστής της πίεσης ο Τόνσο που και πάλι ήταν ο κινητήριος μοχλός των Αρκάδων, αλλά και ο Καλτσάς που έδινε ταχύτητα. Ο Τόνσος απείλησε στο 26ο λεπτό όταν το σουτ που έκανε πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του τερματοφύλακα της Λαμίας. Στο 30ο λεπτό οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, όταν ο Βάντερσον ανέτρεψε τον Καλτσά έξω από την περιοχή και είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.  

Από το φάουλ ο Τόνσο και πάλι ανάγκασε τον Μελίσσα να κάνει μία από τις πολλές του επεμβάσεις στο ματς. Ένα λεπτό μετά από κόρνερ ο Τριανταφυλλόπουλος έπιασε την κεφαλιά η μπάλα όμως πέρασε έξω από την εστία των γηπεδούχων. 
Το 3λεπτο των ευκαιριών έκλεισε στο 34’ για την Λαμία όμως, όταν η έμπνευση του Δημούτσου να πιάσει ένα ωραίο σουτ με αρκετό φάλτσο έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου. 
Αυτή ήταν η κορυφαία αλλά και η τελευταία ευκαιρία για την ομάδα του Μάκη Χάβου. 

“Μονόλογος” χωρίς αποτέλεσμα

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας όπως ήταν λογικό κατασκήνωσε στην περιοχή της Λαμίας. Οι γηπεδούχοι με έναν παίκτη λιγότερο έπρεπε να παλέψει τουλάχιστον να μην χάσει το ματς. 
Στο 51ο λεπτό ο Μανιάς έπιασε ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων σταμάτησε τη μπάλα. Δέκα λεπτά μετά ο Μανιάς και πάλι ύστερα από πολύ ωραίο συνδυασμό με τον Κυριακόπουλο έφτασε από πλάγια θέση απέναντι στον Μελίσσα ο οποίος για μία ακόμη φορά απομάκρυνε σε κόρνερ. Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα ήταν για τον Αστέρα και μάλιστα διπλή. Αρχικά ο Τριανταφυλλόπουλος και στη συνέχεια ο Πασαλίδης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μελισσά που και στις δύο περιπτώσεις απόκρουσε τη μπάλα. 
Το φινάλε το ματς το έγραψε ο Μπαράλες ο οποίος θα μπορούσε να έχει κάνει περισσότερα πράγματα όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.