Κότσαρης: “Δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι έχει συμβεί” (video)

Από το πουθενά βρέθηκε να υπερασπίζεται την εστία του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, που μίλησε στον Νίκο Τζουάννη.

Από το πουθενά βρέθηκε να υπερασπίζεται την εστία του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, που μίλησε στον Νίκο Τζουάννη.

Αναλυτικά:

«Να ευχηθώ περαστικά στον Σωκράτη και στον φίλο του Ολυμπιακού. Ήταν πολύ άσχημο το χτύπημα, δεν καταλάβαμε τι έγινε. Μπαίνεις μέσα και ξεκινάς να ζεσταθείς στα πρώτα λεπτά».

Για το αν αγχώθηκε: «Δεν αγχώθηκα πολύ. Δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι έχει συμβεί. Μπήκα μέσα και ήθελα να βοηθήσω την ομάδα σε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για την απόκρουση στο φάουλ του Χριστοδουλόπουλου: «Σου δίνει ψυχολογία κάτι τέτοιο. Θα ήταν καλύτερο να φεύγαμε και με τη νίκη από το παιχνίδι, ο τερματοφύλακας πρέπει να τις κάνει τέτοιες επεμβάσεις».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού: «Δεν εστιάσαμε να καταστρέψουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Δεν φοβηθήκαμε, θέλαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Όπως σε όλα τα παιχνίδια κυκλοφορούμε την μπάλα, αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και σήμερα. Στο δεύτερο ημίχρονο πέσαμε και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι».

Για το μπαράζ των Ελπίδων: «Θα πάμε για την πρόκριση, ήμασταν καλοί σε όλη την πορεία. Ήταν κρίμα που δεν καταφέραμε να προκριθούμε απευθείας. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες η πρόκριση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.