Θα ‘αγιοποιηθεί’ ο Chris Pratt για το reboot του “The Saint”

Ο Simon Templar ξανά μαζί μας.Η Paramount Pictures έχει βάλει στο μάτι τον Chris Pratt για το...

Ο Simon Templar ξανά μαζί μας.

Η Paramount Pictures έχει βάλει στο μάτι τον Chris Pratt για το reboot του franchise “The Saint”.

Σύμφωνα με το Deadline, πηγές αναφέρουν “ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για κάτι επίσημο, αλλά κοιτάνε τον πρωταγωνιστή των ‘Guardians of the Galaxy’ και ‘Jurassic World’ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο”.

Βασισμένος στον χαρακτήρα που δημιούργησε ο Leslie Charteris το 1928, ο Simon ή αλλιώς The Saint, ενσαρκώθηκε από τον εκλιπών Roger Moore για έξι σεζόν (1962–1969) και από τον Val Kilmer στην ομώνυμη ταινία του 1997.

Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες, ωστόσο γνωρίζουμε ότι ο Lorenzo di Bonaventura (Transformers, The Meg, G.I. Joe: Retaliation) θα είναι ο παραγωγός της ταινίας.

Τον Pratt, τον είδαμε πρόσφατα ως Owen Grady στο “Jurassic World: Fallen Kingdom” και στο “Avengers: Infinity War” ως Peter Quill / Star-Lord. Ελπίζουμε να τον ξαναδούμε στο “Avengers 4”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου 2019 (ΗΠΑ), αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα ακούσουμε την φωνή του στο “The Lego Movie 2: The Second Part”, όταν αυτό κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου 2019 (ΗΠΑ).

Σχετικά με το μέλλον του “Guardians of the Galaxy Vol. 3” η παραγωγή του έχει παγώσει, με το MCU να επιβεβαιώνει ωστόσο ότι η ταινία θα πραγματοποιηθεί. Η ταινία έχει αναβληθεί και δεν θα κυκλοφορήσει το 2020, όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά η Disney και η Marvel φαίνεται να έχουν βρει έναν υποψήφιο σκηνοθέτη για την ταινία.

Πιστεύετε ότι ο Chris Pratt είναι αντάξιος του ρόλου; Πείτε μας στα σχόλια. Μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.