Θα επιστρέψει νωρίτερα ο Κουλιμπαλί

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στο τέλος Δεκεμβρίου και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στο τέλος Δεκεμβρίου και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο Αφρικανός παίκτης αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τετάρτη και στη συνέχεια θα ξεκινήσει αποθεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αγκώνα του. Ο αμυντικός από το Μάλι αναμένεται να είναι έτοιμος σε περίπου ένα μήνα, παρότι οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους για έξι εβδομάδες. 

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Δώνης στρέφει την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου μοναδικός στόχος για το «τριφύλλι» είναι η νίκη. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να επιστρέψει σε σύστημα με τέσσερις αμυντικούς, αφήνοντας στην άκρη την τριάδα των στόπερ, την οποία χρησιμοποίησε στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα περιμένει να δει σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα του Σαββάτου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.