«Παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο»

01/03/2011 • 20:28
«Παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο»
  • shares

Για τον αγωνιστικό. Γολγοθά που περιμένει τη Ζάκυνθο μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Σπύρος Μπαξεβάνος, ο οποίος υπογραμμίζει ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.

Παράλληλα, τόνισε πως στο ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, το άγχος θα το έχει η Ζάκυνθος και το χαρακτήρισε ιδιαίτερα δύσκολο. «Δυστυχώς εδώ που έφτασαν τα πράγματα κάθε παιχνίδι παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό το ματς του Σαββάτου με το Μακεδονικό είναι το πιο δύσκολο απ' όλα. Εμείς έχουμε το άγχος. Όλοι λένε πως ο Μακεδονικός έχει υποβιβαστεί. Ο αντίπαλος θα παίζει χωρίς άγχος και θα χτυπήσει το ματς. Το πρόβλημα το έχουμε εμείς», είπε στο ioniansports.gr, ο Μπαξεβάνος. Και πρόσθεσε: «Πρέπει να βρούμε τρόπο να μετατρέψουμε το άγχος σε δημιουργία. Δυστυχώς δεν έχουμε περιθώρια για άλλες σκέψεις. Κάθε ματς για εμάς είναι τελικός. Δε μας ενδιαφέρουν όμως τα επόμενα παιχνίδια. Πρώτα μας ενδιαφέρει να νικήσουμε τον Μακεδονικό».

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.